Je to legenda s výjimečným motorem.. celé mladí jsem ji jaksi nevnímal a přehlížel a až po těch všech ZZR, VTR, Blackbirdech, Varaderech, FJR.. mi nějak přistála pod rukama
První dojmy - Mám ji už víc jak tři roky a stále mě neomrzela.. motor V4 je silně návykový, vlastně ani nevím, za co bych ji v budoucnu vyměnil.. krásný zátah od tří tisíc na vlně krouťáku na cestování a divočina od šesti tisíc na svižnější jízdu :-)
Nazdárek. Máš to za 10 bodů . Musím taky aktualizovat profil se Super Dukem GT .
Po takovém postupu tohle, ale není divu. Má svoje kouzlo. Taky jsem nad ní kolikrát zauvažoval