Vlastnil jsem JAWA 350 Kývačku - tak moto z nostalgie muselo připomínat vzdáleně tento stroj - vzduchem chlazeno, karburátor, cestovní naháč, minimum plastů
Motorka koupena od FIRMA:Iron Moto (Uherské Hradiště) - Moto poptáno u prodejce - ten sehnal a dovezl z Německa - dále komplet servis + předvedení stroje - zaplacena dohodnutá částka - prodejce zařídil STK, přihlášení na značku na mé jméno + dovoz stroje na mou adresu - naprostá spokojenost, profesionalita.
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Suzuki GSX 1200: Nesehnal jsem v dobrém stavu
První dojmy - První jízda opatrně 100 km na seznámení a jsem spokojen - výkonu dost - brzdy ok - pohodlné sedlo a posed.
Motorku bych doporučil pro - Ať si každý pořídí stroj podle sebe.
Doplňky na motorce - Moto originální stav + větrný štítek který slouží spíš k ochraně před hmyzem než před větrem. Zadní nosič + plotna + kufr, padací rám
[img]https://img.motofotky.cz/uplo
Najeto 2000 km a stále mě baví + ten retro vzhled který neomrzí - zatím jsem potkal jen 1 kolegu se stejným strojem. Negativa snad váha - těžká na předek a s tím spojeno hození na hlavní stojan do utažených zatáček vraceček se musí přemlouvat.
Spotřeba 6 litrů a styl jízdy ani jízda ve dvou na ní nemá moc vliv. Úložný prostor vlastně žádný pod sedlo se vejde jen lékárnička a sada originálního nářadí.
1.4.2023 - vyřešen problém s úložným prostorem - nainstalován zadní nosič - DAYTONA -ZEPHYR-RS + plotna a kufr SHAD 48. Přes zimu servis - výměna oleje + olej. filtr, nové svíčky, nové příruby karburátorů, výměna trysek, seřízení podtlaků, výměna plynových lanek, repas. brzdových třmenů.
Pro Genx
U mě to je v pravém zápěstí.
Hezká.