Legenda, která se nebála jít svou cestou už před 40 lety.
První dojmy - Pořád mě nahlodávala myšlenka, že by nebylo špatné si splnit sen z dětství. Svezení na volných jízdách u Hamouzů v Kladně rozhodlo...
Motorku bych doporučil pro - Komukoliv, kdo nechce potkávat stejnou motorku na každém kroku. Jinak dle odvahy a vkusu každého soudruha...
Doplňky na motorce - Vyšší plexi, jiný držák RZ, tankpad, rolny, zrcátka, kryt chladiče.
Posez na motorce je docela vyšší a stupačky o trošku víc vzadu, než bych čekal. Ale všechno do sebe pěkně zapadá. Problém nebude ani všude zmiňovaná malá nádrž. Je to motorka na blbnutí a nemám potřebu najet 1000km za den.
Tak proběhlo první přezutí...po 5000km. Je to opravdu velice zábavná motorka. Jen to tankování po pár KM mi začíná vadit...i když jsem myslel, že nebude. Za odpolední nájezd 450km 3x tankovat...to je opravdu dost. Tolik kafe za den nedám
No...v roce 2023 jsem si dal jednodenní výlet ( všechny krajská města, kromě Prahy...tam se mi nechtělo ). Bylo to 1330km a 7x tankování. Opravdu pohodlná motorka, nebolelo nic ( dobře... přiznávám... trošku prdel a pravé zápěstí ).
Taky týden v Alpách. Musím říct, že na tamní klikaté cesty je Katana stavěná. To jsem si opravdu užil! Benzínek je všude dostatek
krásná motorka
Moc zajímavá motorka
Tohle se Suzuki moc povedlo a to přesunutí značky taky pomohlo.
Vypadá parádně!
Je proste jina a me se to libi, tak je nakonec doma.