Je to malá hravá mrška, která má jediný úkol...dělat dubléra a záskok do lehčího terénu.
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Yamaha XT 600 E: důvod neuveden
První dojmy - Motorka na svůj věk a najeté km ( 82 tis. ) jede opravdu pěkně a je hezky udržovaná.
Motorku bych doporučil pro - Pro mě... a každého komu se líbí, ale radši pro jezdce menšího vzrůstu.
Doplňky na motorce - Padací rám, standartní madlo nahrazené kovovým, nádobka brzdové kapaliny pro zadní brzdu přemístěna na bezpečnější pozici a na dalších úpravách se pracuje
U Traila jsem slintal zhruba před 12ti lety a pro mě to tenkrát byla nedostižná motorka a to jak finančně tak výkonnostně. A dnes?
Motocykl jsem si koupil jako druhou motorku, abych se bezpečněji naučil jezdit i mimo silnice v lehčím terénu a zabránil tak případným šrámům a škodám na svém mazlíkovi s vrtulí ve znaku ( přeci jen je těžší a větší).
S váhou Trailu se snadno manipuluje a je dost výkonný, aby s ním byla dostatečná zábava. Na naučení a případné pády byl i cenově předurčen. Dostane trochu chlupatější gumy, širší řídítka, nějaké ochranné prvky taky vymyslíme a i rozšíření stojánku se bude muset realizovat, potom uvidíme co bude dál.
Je pravda, že je to moc hezká motorka. Taky se mně líbila, ale spíše jak Ty, jako druhá motorka. Pěknej kousek