Ani nevím jak to říct ... je to skvost neskutečnej !!!
Vybíráno z těchto modelů (a proč jsem nekoupil):
Aprilia RSV4: No když jsem nakonec viděl tuhle Factorku tak bylo rozhodnuto.
První dojmy - Mám už několikátou Aprilku a je to lepší a lepší.
Motorku bych doporučil pro - Ti z nás co milují Aprilii a dvouválce zvlášť a pro Ty kdo se toho nebojí. Ten kdo si chce užívat zatáčky a zase zatáčky.
Doplňky na motorce - Karbon , kovaná kola , podvozek Ohlins, výfuky + svody Akrapovič , větší radiální brzdová pumpa Brembo na přední przdu, přepákování nastavitelné, obrácené řazení, zlaté páčky titax, atd...
Tohle je poslední rok výroby modelu RSV 1000 a konec dvou válců a dvou výfuků, velká škoda tenhle design je nádhera. Tahle Factorka je v nádherné barevné kombinaci a s velkejma dobrotama , které na ní jsou a to jí řadí do síně slávy
Hrubý Supersport , který jede naprosto pekelně . Dva válce + krouťák = zážitek
Podvozek Ohlins je bezkonkurenční . Vše funguje jak má.
Opět díky za pochvalu všem. Byla to nejkrásnější Aprilie,kterou jsem měl. Bohužel jsem jí v roce 18 vyměnil za poslední model RSV4 a to jsou trochu jiný sáně pánové tomu věřte. Kdo nezkusili neví. Jenže jeden pěkný výlet do Harrachova , blonďatá paní v Meganu a bylo po Aprilii
částečně taky po mě, ale dobrý přežil jsem. No a to byl konec 25 let na supersportech . Jinak ještě info o té černo zlaté krásné - ten stejný podzim skončila s novým kopcem otočená o strom a na totálku. To je život motorkářů
Super strojovna, pořád nad ní slintám. Asi nejlepší RSV, co jsem viděl... barva, doplňky... Kdyby ses jí chtěl zbavit, místo pro ni doma najdu
Moc hezká
Masakr!!