Nejzábavnější stroj, který dokonale kombinuje enduro/ motokros a trial, nabízí nevšední zážitky v běžně dostupném terénu. Nová KTM Freeride disponuje mimořádně snadnou manipulací s nízkou výškou sedla a vynikající ergonomii.
Motorka koupena od FIRMA:Kmoto, s.r.o. (Vlašim) - Dlouhodobá příkladná spolupráce, vstřícnost a ochota.
První dojmy - Motorka, která díky nízké hmotnosti, pouhých 99,5 kg, nízko položeným sedlem, slušně vyváženým motorem, ohromí jezdce svou všestraností. I při malém výkonu ( potažmo nevelkými nároky na servis ), vždy vše pod kontrolou, a to i na těch nejtěžších tratích.
Motorku bych doporučil pro - Tento stroj bych doporučil lidem, kteří hledají zábavu a chtějí se něco naučit. Lidem, co nepotřebují nabroušenou cross a hodlají sem tam potěšit své srdíčko ...
Doplňky na motorce - Doplňky jsem průběžně nakupoval již před samotnou koupí z katalogu KTM ( dá se říct, že takřka vše ). Foto průběžně doplňuji v deníku ...
Tento stroj jsem si vybral pro pobavení, naučení a vzhledem, že jej mohu využít v mém okolí bydliště- domů z prodejny dovezen 26.8.2016. Byl vybrán po prodeji mé Lc8 Adventure S, než si koupím 1290 Super Adventure R (nová+doplňky je moooc penízků).
Freeride má jediný účel, a tím je pobavit. Tahle motorka je určená pro všechny, kteří si chtějí vyčistit hlavu v lese nebo na poli a nechtějí investovat jen do servisu.
Motocykl jsem k 13.12.2020 prodal na splátky, ale bohužel kupec do dnešního dne stroj nedoplatil- proto parkuje stále v mé garáži a znovu bude nabídnut k prodeji- STAV NOVÉHO TOP STROJE. Nyní najeto: 443,2 km a 24 motohodin.( únor 2022 ).
OZNAMUJI: DNES 14.4.2022 PRODÁNO NOVÉMU KUPCI !!!
Pěkná hračka, taky bych jednu bral.