KTM 690 ročník 2013 v úprave Rally Raid evo1
První dojmy - super motor, skvelý podvozok, ready TO RACE
Rok výroby jún 2013
km cca 8000km - z toho cca 4000 v teréne
motorka je komplet prestavaná na Rally a mám ku nej ND na prestavbu na turistiku (prerobenie kokpitu)
má nádrže na 21l paliva - na ceste dojazd cca 400km v teréne pri plnej palbe min 200km
sú vymenené tlmiče - najvyššia rada Tractive extreme s PDS (progresívne - nekonečný zdvih pri skokoch (smile) - oproti sérii je zdvihnutá na 300mm vpredu aj vzadu - sú ku nej aj sériové skoro nejazdené tlmiče 250mm
vymenený snímač teploty pre ventilátor - spína o 20 st C skôr ako originál - originál priložený
náhradný chladič (nenamontovaný) - pôvodný som lepil ale je 100% - prešiel som s ním teraz Serres rally
2x výfuk: akrapovič + sériový
otvorené sanie vzduchu na penové filtre + originál na papierové
3x spodný kryt motora: Heavy Duty na RALLY+ touratech kryt ľahký na trať + originál plastový
hliníkový kryt primárneho náhonu - ochrana kartera pri roztrhnutí reťaze
2x sada kolies - 1x originál + 1x race
všetky pôvodné diely sú ku nej - dá sa prerobiť späť na originál
softwarovo je odblokovaná na 1. a 2. rýchlostmom stupni - z výroby tam bol obmedzený výkon
nahraná akrapovič mapa v jednotke - dá sa prepnúť na sériu
vyblokovaný el. vypínač na bočnom stojane, aby pri skokoch alebo v teréne nevypol motor
vymontovaná spínacia skrinka kvôli prašnosti - prerobené na vypínač - originál v príbale
chránič chladiča nerezový + plastový originál
plasty kokpitu od Rallyraidproducts - štít a bočnice som dal okopírovať a vyrobiť nové lebo stáli za hovno - praskali pri pohľade
2x sedlo 1x kožené 1x originál - ale obidve zospodu popraskané, lebo toto KTM nedomyslela - dali strašne krehký plast - uvažujem tiež vyrobiť kópiu
2x páka brzdy 1x kovaná 1x originál
skrinka na náradie Rally raid
prídavná poistková skrinka 10x slot
Zdar.
Vidím, že motorku nemáš jen na leštění a ježdení okolo komína. Některé tvoje fotky jsou opravdu "dramatické"! Chtěl bych do budoucna také vytáhnout paty a poodjet nějak do drsnějších lokalit. Nejdříve musím potrénovat někde v relativně bezpečných podmínkých a připravit sebe i trochu motorku.
Tak hodně bezpečných KM.
Pecka
Povedená
parádní,, ta přestavba by se mi moc líbila