Opět jsem zas o nějaký kus pokročil v kompletaci tý holky dlouhonohý.. Po rámu jsem se vrhnul na přepákování, kontrola ložisek, vyčištění a promazání.Znovu důkladné vyčistění motoru a jeho nasazení do rámu. Propojení chladičů s motorem. Volali mi z KTM Mladá Boleslav. Měl jsem tam připravené vidlice a tlumič po kompletní repasi a novou řetězovku, řidítka, boční ochranné plasty a především spodní brýle s kompletními ložisky krku řízení. Ty původní brýle byly ohnuté. Montáž ložisek krku řízení, kompletace předních vidlí a řidítek, nasazení vstřikování, zapalovací cívky a montáž zkompletované zadní vidlice a nasazení zadního tlumiče. Demontáž, vyčistění brzd, jejich kopletace plus nové brzdové desky. Čeká mě teď montáž kompletní elektroinstalace.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Skončila dovča a já plný nabitý vyrazil na projížďku s KTM. Konečně jsem zrealizoval trasu po okolí a to přes Stračí lesem na Brocno, dále polňačkou na Veselí a pak lesy a poli až k Zakšínu. Podařilo se a já objevil krás
| Vyjížďka |
| 06.08.2017 |
| 06.08.2017 |
| 43km |
Servisní manuál mluví o 10 motohodinách proběhu olejové náplně pro mojí KTM. Když jsem holku v zimě dával do kupy, udělal jsem i preventivní výměnu oleje a filtru. Prvních 10 motohodin mám za sebou a přišel čas na výměnu
| Údržba |
| 08.07.2017 |
| 08.07.2017 |
| 40km |
Výlet na závody MČR v sajdkárách a čtyřkolkách do Stříbra u Plzně. Součástí programu je i závod veteránů v motokrosu. Jeli jsme fandit Honzikovi Balšánkovi. Jezdí zatraceně dobře čtyřkolky. Překvapili mě i veteráni jak j
| Reportáž |
| 22.06.2017 |
| 18.06.2017 |
| 39km |
Komentářů:
| 1x |
Vypada to tam jak v pokojiku :D vis, ze by ses nevesel do dveri? :D a prosim te, to byla nejaka bouracka? Je to ale moc hezky :)