Vlastník | Atman | |
Vloženo | 3.3.2008 | |
Aktualizováno | 30.6.2012 | |
Zobrazeno | 5 452x |
10b,
Jasně za 10.Je to mazec,no prostě HD.Snad se taky někdy dočkám.Hodně šťastných km a vždy koly dolů. Sejdem se v Nováči
Dyna je můj sen, ale na to si ještě dlouho počkám Je krásná a já ti k ní přeju samou pohodu v sedle a super lidičky ve tvém okolí krajane. Jasně že dávám 10 bodů
Safra pěkný H-Déčko za 10. Pohodové kilometry bez silniční vyrážky.
ahoj Atmane, díky za tvůj hezký příspěvek je vidět, že ti motorkaření taky velmi přirostlo k srdci a to je moc dobře. Vážím si tvého hodnocení. čau a ať se někde potkáme, mám rád pohodový lidičky.Baštík
Ahoj, krásná motorka dávám 10 bodíků a přeju na tý krasavici jen samou pohodu Baštík
Pěkné HD,za 10
V roce 2009 přeji hodně pohodových km
Právě jsem psal Jardovi a rád bych poděkoval já Vám všem... bylo to super a moc rádi vás zase brzy uvidíme
Nazdar kamaráde chtěl bych Ti za celej náš klub poděkovat,za provedení na vyjížďce o víkendu! Takže díky apozdravuj Svoji hezčí polovičku!doufám že se uvidíme!
Viděl jsem ji a je skvělá tak ať jezdí zaslouží si 10 bodů
Tak tohle se pánům od HD opravdu povedlo. Užívej si ji, jak jen to jde!
Krásná moc a sen mnoha z Nás!!!Ať dělá jen radost za 10 !
Když jsem jí včera v Poděbradech viděl na vlastní oči, tak jednoznačně dávám za 10 Bobovi se nedá nic vytknout.
moc hezká slečna no vlastně obě Přeji pohodu v sedle a hodně sluníčka.
Styl CCC a k tomu Harley = super volba Tak už se nám snad vyčasí a hurá do sedel. Mńoho pohodových kiláků a hlavně s koly dole přeje WEB
Krásnej stroj,kamarád už jich má několik toho prvního jsem mu přivezl z Prahy v bedně poslal si ho z Austrálie kde byl na montáži.Tak hodně slunce a krásných cest.
Dyna je pěkná, kdysi jsem ji chtěl ale dal jsem přednost jinčí krasavici. No každopádně si ji užij, ať valí jak má
Tak jsem se zrovna dneska nechal informovat na Dynu Glide a asi jsem se zamiloval. Bohuľel musím dolary jeątě tak 2 roky nechat uleľet, ale pak je taky moje Krásná volba, doufám, ľe pak napíąeą nějaký zkuąenosti
No jo,to je jiná....Pěkný kousek.Hodně šťastných a pohodových kilometrů a někdy v OH nebo někde pod nimi.
JO,jo to je pokoukáníčko možná by jsi mohl dát víc fotek ale tahle jak říkáš slečna (já bych spíš řekl dáma ) je okouzlující to víš haryk ( bledá závist ) nééé , fakt super stroj, přeju šťastnou cestu a bacha není to naháč (váha ) ať nejsi dlouhej