Vlastník | Vytínač | |
Vloženo | 10.4.2023 | |
Aktualizováno | 11.7.2024 | |
Zobrazeno | 2 614x |
Pěkně barevné provedení.
Je vidět to nadšeno ke stroji a to je to nejdůležitějších. Teď už pouze jezdit
No krása nesmírná. Uvidíme se v Anníně
To vypadá pěkně
nádherná poctivá kráska
Nádherná Guzzina!
Krása vesmírná, opravdu... Taky se to dá nazvat zprdeleklika, ale asi sis to zasloužil, doufám tedy s ohledem na mou lásku k této značce a ke Kačeně samotné, že padla do správných rukou...
TVL, já chci TAKY takového pána prodejce!!!
Kdybych něco takového měl, asi bych kašlal na funkci kontrolky rezervy paliva a díval se na TO každý večer místo Večerníčku!
Btw. ty kopečky za motorkou - to je Oblík? Jestli jo, tak máš černý puntík za špatně vyfocený kopec. Čím jsem starší, tím víc se mi líbí!
Pěkná, od té doby co jsem ji neuváženě prodal po ní prahnu.
WAW!
Krásne zachovalá, jasných 10 bodov.
Guzzi forever!
Krasny stroj. Presne takto ma vypadat klasicky choper. Gratulujem.
Je tom už pár let, kdy jsem ji vyzkoušel v rámci Motto Guzzi dnů v Opavě. Krásná motorka a název California , to je příslib dálek a spousty dobrodružství.
Od prvních stovek metrů mi bylo ale jasné, že čím dříve se vrátíme, tím lépe. Proto si na tenhle zážitek tak silně vzpomínám.
Možná trochu stejný zážitek, jako když si český milovník turka v hořčičáku dá v Itálii na benzince espresso.
Ne, ani v motorce ani ve mne nebyla chyba, jenom jsme nebyli česky řečeno - kompatibilní
Páni !!! nádherný kúsok. Takúto by som mohol vlastniť.
Říkal jsem si, že okolí poznávám - zdravím kolegu z Mostu
Tak ta je
Je fakt krásná !!!
Nádhera,pekné fotky.
"Na pětku je dobré mít 2500 - 3000 rpm, jinak po full gas motor zaprotestuje vibracemi. "
No neviem,ale ktorá motorka by v takom prípade nezaprotestovala?
Krásný stroj, užívej ...
Pri rolovani v ponuke som hned rozoznal staru Kalifu, ale na okamih som myslel, ze mas tu oranzovu 90ku z 2013. Ale krasna je aj tato, nikdy som ju nevidel v takejto farbe. Ani v mojej Moto Guzzi knihe.
Raduji se s tebou, paráda.
Pěkný stroj,výborná volba,jen super km.
Fešanda. Čtvrtstoletí stará a vypadá jako když vyjela z fabriky v Mandello del Lario včera. Taková časová kapsle. Taky ta barevná kombinace je fajn retro - podobnou měly předválečné motocykly Čechie nebo Jawa 500 Rumpál. Jasnejch 10 bodů!