renocar_brezen

PROFIL MOTORKY

Kawasaki ZX-9R Ninja (2003)

Aktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Je velká, je lehká, je rychlá!!!

Více fotografii

První dojmy - Když jsem Kawu poprvé osedlal,tak se musím přiznat,že jsem měl docela strach ale Kawa je přívětivá a hodná a lehká a taky veliká!!! To veliká, myslím opravdu vážně.Nepamatuji si,jaký přesný pocit jsem měl,při prvních kilometrech ale určitě tam byl veliký respekt

Motorku bych doporučil pro - Motocykl bych doporučil určitě zkušenějšímu jezdci co už má něco na slabších motorkách v minulosti zajeto no a v neposlední řadě tomu, kdo má rád tento tip motorek

Doplňky na motorce - mám laděný výfuk, nabíječku USB a taky přepínač na varovné blikače

Po opadnutí strachu,se říká,že máš jít od toho pryč.Tato motorka je právě jiná,než jiné motocykly.Umí to kouzlo,že je hodná ale taky pořádně rychlá a zároven, je pořád přívětivá a i pohodlná.Měl jsem před Kawou Hondu CBR 600F rv.2007 a myslel jsem si,že jsem max.spokojený a nic víc být už nemůže.Byla to chyba lávky!!! Kawa!! je ještě,co se týče jízdního projevu a vlastností o velký kus dál.Jasně,je to devítka!!!a tamta byla šestka ale obecně Kawa je o dost větší a také lehčí a výkonější motorka ale chci se s Vámi podělit o ten jízdní zážitek.Je to sice už babička ale karburátorová a neucukaná!!! Takže další přidaná hodnota!!! No prostě se na ní musíte svézt,aby jste pochopili!!! Umí jet na kochačku ale umí jet i jako střela vystřelená z kanonu!!! a
tohle všechno ještě s pohodlím a velikostí dřívějších motorek a kdyby něco,tak jsou tu brzdy.Musím napsat,že zadní jsou opravdu na tu kochačku ale za to přední brzdy jsou opravdu mazec.320mm kotouče
Motocykl se skvěle vodí do zatáček,Je mrštná a lehká a krásně se překlápí.Podvozek se nekroutí a je jistý.Motocykl tohoto ražení se samozřejmě nejlépe cítí na silnici s perfektním povrchem ale zvládne i docela dobře horší povrchy.

Nejnovější komentáře

Mirec20
Mirec20 napsal 13.10.24 v 12:38 10b.

FZR600R
FZR600R napsal 13.10.24 v 08:54 10b.

JA-NE
JA-NE napsal 10.10.24 v 10:33 10b.

KAWAHAB
KAWAHAB napsal 07.10.24 v 07:34 10b.

Fullgas1
Fullgas1 napsal 06.10.24 v 23:11 10b.

nech dlho slúži

Více komentářů