PROFIL MOTORKY

Honda XRV 750 Africa Twin (2002)

Neaktivní Profil uživatele

• 9
  • 10
  • 10

Popis motorky

Honda Arika Twin XRV 750. Co o této ikoně říct. Je prostě skvělá. Ta černá barva jí taky sluší.

Více fotografii

Motorka koupena od Soukromá osoba

První dojmy - Hned jak jsem si ji dovezl(z Kolína), jsem to nevydržel a i když bylo půl osmé večer hned jsem ji osedlal a vyrazil na první vyjížďku. Asfalt na seznámení, pak lehký terén a už během první půlhodiny jsem poznal proč mi pán od kterého jsem ji kupoval říkal, že se sní velmi nerad loučí, ale musí skončit s ježděním kvůli zdravotním problémům. Je prostě skvělá. Vedení motorky je prostě super.

Motorku bych doporučil pro - Motorku bych doporučil tomu kdo miluje enduro, kdo si chce pořádně užít jak pohodovou jízdu, tak tomu kdo si rád zařádí v terénu.

Doplňky na motorce - Motorka má namontované padáky, laďák, led blinkry, zadní kufr.

Vybral jsem si ji už před časem. Vždycky se mi líbila. Pořád jsem váhal(finance), ale v momentě kdy za mnou přijel kámoš a ukázat svoji Afriku kterou jsi právě koupil bylo rozhodnuto. A co teprve když mi ji půjčil a Já ji vyzkoušel. No prostě jízda jak má být.
Vždycky se mi líbila klasika v trikoloře, ale ta černá jí taky moc sluší. Trochu jsem váhal protože ta co jsem si vyhlédl byla trochu z ruky(cca 330km). Líbila se mi tak moc, že jsem naložil dceru a jeli jsme na prohlídku. Když jsem ji uviděl, ten super stav a zvuk a projížďka a bylo hotovo. Chci ji, musí být moje. Hned jsme se dohodly a za tři dny sedám do dodávky a jedu pro ni.
Po prvním týdnu jsem se ujistil, že jsem rozhodně neudělal chybu. Bylo poznat, že pán se o ni opravdu dobře staral. Díky za to. Na motorce jsou sice obuty čistě silniční gumy ,ale do lehkého terénu se to dá vzít. Určitě pořídím ještě nějaké 50/50.
Motorka se cítí skvěle jak na silnici tak v terénu. Nikdo si z ní neudělá ostudu ani ve městě.
Motor bere pěkně odspodu, řazení jde hladce. Po sezoně udělám řetězovku.
Protože manželka a dcery chtějí jezdit často se mnou, bude na cestování optimální.

Nejnovější komentáře

Milhausss
Milhausss napsal 07.03.22 v 20:55 10b.

Ahoj.Je krásná.Moc ti ji přeju.A vím o čem mluvím

Doctoropulos
Doctoropulos napsal 11.02.22 v 19:48 10b.

pěkně sepsáno ať ti dělá radost co nejdéle.A mnoho štastných km s rohlíkem v helmě.Tak to mam pokaždé já.

WIMPY
WIMPY napsal 31.01.19 v 11:13 10b.

Moc pěkná. Ta černá má něco do sebe. AT slouží!

Guga
Guga napsal 24.06.18 v 09:31 10b.

Tak ta je nádherná
Mnoho šťastných kilometrů i úsměvů za řidítky

AfricaTwinL2
AfricaTwinL2 napsal 24.06.18 v 06:26 10b.

ať slouží a dělá radost!

Více komentářů