bmw_f900xr_duben




Detail inzerátu

Yamaha XT 660 Z Tenere na náhradní díly

Prodávám na náhradní díly Yamahu XT 660 Z Tenere v kompletní přestavbě. Padlá v lese na předek, takže maska a lešení s předním světlem je pryč, jinak je motorka v pohodě, jen pravý padák mírně namáčklý ze předu na nádrž. Vídlice není hlá ani o kousek, přední kolo není koplé, stačilo by opravit masku s hrazdou a motorka je v pohodě. Já už ale s motorkami končím, takže na opravu nemám náladu a nechávám na případném zájemci buď o celou motorku, nebo spíš rozprodám po kouscích na náhradní díly.

Lehký popis jednotlivých částí v přiloženém videu (narychlo nahrané, takže někdy plácám ptákoviny - např. regulátor dobíjení je plně funkční, říkám tlumič místo výfuku, Kev mód popisuju zmateně atd.), pro zájemce klidně nafotím detailněji a odpovím na další dotazy. Do motorky jsem s doplňky vrazil cca 300 000 Kč, je v absolutním TOP vybavení, ale už mě prostě po tom pádu v lese přešla chuť, motorka dopadla v porovnání semnou velice dobře.

Nebudu tady vypisovat jednotlivé díly s cenami, prostě prodávám vše co vidíte na fotkách a videu. Motorka je v depozitu a na prodej nijak nespěchám, takže špekulanti, kteří chtějí nabízet čtvrtinové ceny oproti reálu, ať ani neotravují. Motorku jsem stavil celou sám, takže vím co to obnáší, co kolik stojí a kolik je v ní práce, kterou samozřejmě do ceny nepřipočítávám. Orientačně bude cenovka dílů na 50-70% původní ceny, podle stavu. Představovanou částku, kterou jste ochotni zaplatit klidně nabídněte sami, kdo se dříve ozve a více dá, ten bere ;-). Ideálně samozřejmě osobní odběr, abyste si všechno prohlédli a zkontrolovali. Hlavní části motorky nebudu dávat hned prvnímu za minimum co si představuju, klidně si počkám na solidní nabídku.

Pokud jsou jakékoliv dotazy, neváhejte se zeptat, budu reagovat jak jen to půjde.

Již prodáno/zamluveno:

Držáky brašen
Přední blatník
Motor 700 ccm
Kev regulátor O2 + potenciometr bohatosti směsi
LeoVince výfuky se svody
Výklopné stupačky
Kryt řetězu
Rulička na řídítka
Krytka regulátoru
Konektor regulátoru 1 ks
Konektor regulátoru 1 ks
Diagnostická jednotka
Sedlo
Budíky
Centrální stojan
Kryt chladiče plastový
Levý boční plast u výfuku (bílý) + kovová krytka výfuku
Pneu Mitas E-09 nová + plastový držák pod nádrží
Vyvažovačka
Šustguma
Knížka - manuál
Hliníkové kryty rámu nad stupačkami
+VIDEO

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Cena: dohodou
Typ: Prodej
Město: Měrkovice
Telefon: 723747888
Na ročník: 2008
K motorce: Yamaha XT 660 Z Tenere
Video k inzerátu


Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist