megamoto_duben




Detail inzerátu

Honda CBF 600S - nová cena

Nerad, ale prodávám mojí milovanou Hondu CBF600S.
Projeli jsme spolu pěknej kus světa, nikdy nás nezklamala, ale pořídil jsem náhradu pohodlnější pro můj tlustej prďák, takže bude muset jít o dům dál.

Je to motorka z roku 2004, na který se jezdilo, takže žádná leštěnka ze skladu a žádnej zázračně nízkej kilometrovej nájezd. A rozhodně nebudu tvrdit, že motorka padla maximálně ze stojánku v garáži. Je u mě od roku 2012 a od nájezdu cca 28000 km. Samozřejmě celou dobu garážovaná.

Motorka jezdila po ČR i po Evropě, v singlu i ve dvou. Ale vždycky nás všude dovezla, je to držák. Má za sebou jedno plácnutí do příkopu, který trochu odnesla, ale všechno je opravený a funkční, nic nikam netáhne a všechno funguje, jak má. Veškerý další oděrky byly způsobený max položením v nízký či nulový rychlosti.

Nicméně vzhledem k mnoha okolnostem má za sebou poslední delší cestu v roce 2019 a od tý doby najela ročně spíš stovky, než tisíce kilometrů. Brzdy brzděj, světla svítěj, klakson troubí. Pneu ještě určitě sezónu daj, vzorek na obou 2,2 až 2,3 mm.

Dodatečná výbava: vyhřívané rukojeti Oxford, 12V zásuvka, ukazatel zařazené rychlosti, nosiče topcasu a bočních kufrů Kappa, hlavní stojan, zadní blatník, padáky Fehling (a je na nich vidět, že fungujou). V krku jsou kuželíková ložiska.

K motorce přidám: Topcase Kappa K46N, boční kufry Kappa K33, nabíječku AccuMate (konektor je připojen na baterku), náhradní vodítko řetězu, plachtu na moto.

Servisní knížka... no... existuje. Nicméně od tý doby, co jsem ji dvakrát zapomněl vzít do servisu, ale hlavně co mi začal místo Hondy motorku servisovat soukromej fachman, případně já sám, nic moc v ní není k nalezení.

Motorká má sice něco za sebou, ale určitě ještě jednou tolik před sebou. Je to univerzál, dá se na ní dojíždět do práce, dá se na ní cestovat, je určitě vhodná pro začátečníky i pro jezdce, co nepotřebujou jančit s kolenem na zemi.

Fotky z našich cest a vůbec ze života týhle motorky můžete najít na instagramu CzechMyRide.

Telefon ani neuvádím, protože na něm většinu dne ani nejsem. Takže odpovědi prosím do zpráv, případně na mail manda.petr@gmail.com.

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Cena: 40 000 Kč
Typ: Prodej
Město: Kamenice
Vyrobeno: 2004
Najeto: 98379 Km
Výkon: 57 kW
Objem: 599 cm3
Původ: ČR
STK do: 07/2025
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ne
Do provozu: 2004
Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce
Vývoj ceny Honda CBF 600S 2004
Honda CBF 600S 2004
Vývoj ceny různých ročníků
Honda CBF 600S 2001-2007

TOPlist