Hadice




Detail inzerátu

cfmoto 450NK

Záruka 5.let
Motocykl s nejlepším poměrem hmotnosti a výkonu v kategorii A2. Nejdůležitějšími body při vývoji stroje bylo co nejlepší uložení motoru pro optimální centralizaci hmoty stroje a jezdecká pozice s kompromisem mezi sportovní pozicí a pohodlím. Design lze jednoznačně identifikovat s konceptem cfmoto NK-C22. Aerodynamika motocyklu byla upravena pro větší efektivitu, kde přední blatník a boční kapoty zajišťují co nejlepší obtékání proudící vzduchu kolem stroje a vysokou účinnost chladící soustavy. To vše je cfmoto 450NK. A mnohem víc. Nekonečně mnoho individuálních zážitků, které jízda na motocyklu nabízí.
Motor: Výrazně podčtvercová koncepce, kované písty, keramická povrchová úprava, propůjčují motoru vysokootáčkový charakter a okamžitou reakci na plyn. Kliková hřídel pootočená o 270° posouvá projev motoru blíže motorům s uspořádáním do V. Dvojitý vyrovnávací hřídel efektivně potlačuje vibrace motoru. Výkon motoru 34,5kW.
5? TFT displej: Přehledné zobrazení jízdních údajů na barevném displeji 5? neodvádí pozornost jezdce od soustředění na jízdu samotnou. U sportovně zaměřeného stroje nemůže chybět nastavitelné upozornění na řazení.
LED světla: Funkční a výrazná LED světla jsou již klasickým prvkem na všech motocyklech cfmoto a nejinak je tomu také u 450NK.
Učení bez obav: Díky systému kontroly trakce je pro začátečníky velmi snadné získávat základní motocyklovou jistotu.
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: Skladem
Cena: 129 990 Kč
Typ: Prodej
Město: Břeclav
Telefon: 603863499
Vyrobeno: 2024
Výkon: 34.5 kW
Objem: 449.5 cm3
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Inzerát firmy
MTT - Brno

Adresa:
U Stadionu 4
Břeclav
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
603863499

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist