megamoto_duben




Detail inzerátu

CFMOTO Gladiator Z950 Sport XL

SDÍLEJTE ZÁŽITEK Z DOBRODRUŽNÉ JÍZDY…
…se svými přáteli – na jednom místě, v jednom čase. Představujeme 4-místnou verzi Gladiatoru Z950Sport XL. Nová plnohodnotná platforma buginy pro moderní dobrodruhy, kteří chtějí poznávat a objevovat.
Motor V-Twin, 4-taktní, 8-ventilový dvouválec, SOHC
Vrtání x zdvih 91 mm x 74 mm x 2
Převodovka Automatická CVT – variátor / uzamykatelný přední diferenciál / převody P/R/N/H/L (parkovací/zpětný chod/neutrál/rychle vpřed/terénní redukce)
Odpružení P / Z
Nezávislé nitrogénové, seřiditelné odpružení. Dvojitá ocelová A-ramena.
Brzdy Kotoučové hydraulické
Nádrž 37 l
Hmotnost s náplňami 795 kg
Délka 4 034 mm
Šířka 1 524 mm
Výška 1 880 mm
Rozvor 3 048 mm
Přední pneu 27×9-14
Zadní pneu 27×11-14
 
Motor
K přesnému řízení stroje je důležitá přesná reakce na plyn. V-Twin motor disponuje elektronickým plynem, řídící jednotka Bosch EFI dává k dispozici 2 režimy jízdy SPORT/NORMAL.
Designový unikát
Vytvořit agresivně-sportovní design pro
4-člennou posádku nebyl jednoduchý úkol.
V tomto případě se podařil jedinečný projekt.
První třída pro
4 osoby
Prodloužený podvozek, zvětšený interiér, snadný přístup ke každému sedadlu, bezpečnostní poloviční dveře – zvýšená ochrana každého člena posádky.
Prémiové prvky
výbavy
Inteligentní partneři pro pohodlnou a bezpečnou jízdu, to jsou: světlomety RIDEVISION LED, dvoustupňový posilovač řízení, velký 5“ displej ale také naviják o síle 4500 lbs.
Agilita
Minimální poloměr otáčení je 6,1 m, což je třetina oproti běžným vozům typu pick-up. Okamžitá reakce volantu na změnu směru, přesně vedená jízdní stopa
Revidovaný
ochranný rám
Trubky z legované oceli (20 CrMn), nově vyvinutý vrchní nosník, nová boční struktura – to vše pro zvýšení tuhosti a odolnosti karoserie.
Suverénní
pružení
Tlumiče mají progresivní, dvoustupňové pružiny, revidován je celý systém tlumení pro dosah maximální spolehlivosti a výkon pružících jednotek. Přestavení komprese i útlumu pérování jsou nastavitelné bez použití nářadí. Zdvih vpředu 307 / vzadu 334 mm.
Efektivní grip
Beadlock ráfky kol obouvají 27? pneumatiky a nejenže kola jako celek vypadají úžasně, ale nabízejí extrémní přilnavost a odolnost v terénu.
Přesné řízení
Práce volantu je podporována duálním režimem elektrického posilovače řízení. Vedení stroje je předvídavé a reakce stroje sebevědomá.
Výbava v základu:
– Ambientní podsvícení palubní desky,
– 14“ disky Beadlock ze slitiny vzácných kovů.
– Ochrana podvozku v celé délce.
Aplikace CFMOTO RIDE
Stroj je vybaven portem pro připojení zařízení T-Box (příplatkový doplněk).
T-Box umožňuje propojení s chytrým telefonem přes aplikaci CFMOTO RIDE, což znamená okamžitý přístup k palubním údajům v reálném čase např.: množství paliva, stav baterie, záznam o jízdě, samodiagnostika vybraných základních funkcí před jízdou…
Variator CVTech
Kanadský variátor CVTech je speciálně laděn pro lineární a dynamický nástup výkonu a zároveň efektivně přenáší sílu motorové brzdy (EBS) na kola. Tím přidává míru bezpečnosti a pohodlí při režimu zrychlení a šetří brzdové komponenty v režimu i extrémního zpomalení.
Prémiová záruka
Prodloužená záruka 5 LET / 10.000 km platí při zakoupení čtyřkolky CFMOTO Gladiator v prodejní síti Journeyman CZ v ČR a SR pro všechny nové zákazníky (první majitel) bez rozdílu zda je fyzická osoba, či podnikatel.
Nová čtyřkolka

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 424 990 Kč
Typ: Prodej
Město: Vítězov
Telefon: 777 918 666, 608 534 756, 724 284 254
Vyrobeno: 2024
Původ: Česká republika
Inzerát firmy
EuroCycles

Adresa:
Kolín - Vítězov 91
Vítězov
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
+420 777 918 666 hlavní kontakt
+420 608 534 756 prodej
+420 724 284 254 servis

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist