kawasaki_good_times_tour2




Vyzkoušejte na letošních RR Days nové BMW S 1000 RR

I letos se okruhoví nadšenci dočkají tradičního dostaveníčka s modrobílou vrtulí ve znaku. Letos půjde o osmý ročník, který se uskuteční 8. a 9. května na Masarykově okruhu v Brně a bude to první příležitost k vyzkoušení nového bavorského superbiku. To ale není vše, zájemci se totiž můžou svézt i na karbonové krásce HP4 Race.

Kapitoly článku

Na tomhle podniku, ostatně stejně jako v předchozích letech, samozřejmě nebude chybět ani naše redakce. Svezení na novém sportovním kladivu si nenecháme ujít a rozhodně by si to neměli nechat utéct ani zájemci o nové S 1000 RR. Kde jinde totiž můžete v relativním bezpečí rozmotat všech 207 koní a 113 Nm, než na trati mistrovství světa? Tohle bude hodně dobrý. Kromě vyššího výkonu bavor dostal do vínku technologii ShiftCam, čili variabilní časování ventilů, díky které by už od 5500 otáček měl nabídnout minimálně 100 Nm. K tomu také shodil 11 kilogramů, má vylepšený podvozek, geometrii, ergonomii a elektronickou výbavu. Přesně tak, aby mohl konkurovat nedávno přestavené konkurenci.

A co vás v Brně čeká? Za 195 euro dostanete 6 dvacetiminutovek pro volné ježdění na vlastním stroji, z nichž jednu můžete využít k otestování S 1000 RR. Případně můžete zaplatit 360 euro a užít si na okruhu rovné dva dny s dvanácti jízdami (opět jedna dvacetiminutovka pro S 1000 RR). V ceně je kromě volného ježdění a testovací jízdy také snídaně, oběd, večeře, nápoje a časomíra. Jen je potřeba zaplatit zálohu 15 euro za transpondér.

Registrace probíhají přes stránky spolupořádající agentury Eybis, kde si předem musíte vytvořit účet, a potom už se můžete pustit do objednávání. Vyberete počet dnů, preferované datum, jednu ze skupin podle zkušeností z okruhu a vaší rychlosti (A, B, C, D) a případně také den, kdy chcete otestovat novinku. Rychlíci ze skupin A a B si můžou také za dalších 250 euro dopřát takzvanou HP4 Race Experience, čili testovací jízdu na limitovaném karbonovém superbiku s cenovkou převyšující dva miliony korun. Další podrobné informace o podmínkách, časovém harmonogramu a detailní návod na registraci najdete na stránkách www.bmw-rrdays.com.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma


TOPlist