-
3Odpovědí
Zavazicka
Zdravim bando! Koupik jsem si zavazicka s gripy ( baraccuda) gripy jsou namontovane ,ale zavazicka mi nejdou, prumer gumicky na roztahovani je vetsi a nejde vsadit do riditek, ma s tim nekdo zkusenost? Nejde to nejak upravit nebo osulit?
-
1Odpovědí
Jak vypustid chladivo z GSF650 bandit
Potřebuju poradit s motorkou Suzuki GSF650 bandit. Potřebuju vyměnit chladivo v chladiči. Marně hledám kde jsou vypouštěcí šrouby, nerad bych šel přes hadici jako první. Nalívání chladiva do chladiče vím, jen možná budu potřebovat zda jsou nekde odvzušnov
-
2Odpovědí
Hladina chladící kapaliny v expanzní nádobě
Ahoj chlapi, po posledních problémech s chlazením jsem vyměnil na své bandasce termostat i plnící víčko na těle termostatu. Teď mi již bandaska neučůrává chladící kapalinu po jejím ohřátí, ale hladina v expanzní nádobce se zvedne z rysky F (kde je kapali
-
4Odpovědí
Problém s chlazením
Ahoj, prosím o radu k mé bandasce - rok výroby 2008/2009 - tedy vodník. Po poslední výměně chladící kapaliny (prováděl technik, který je spolehlivý a ví co dělá) jsem ujel cca 500km a v poho. Pak jsem se projel kolem komínu a při příjezdu do garáže mi te
-
5Odpovědí
Problem so startovanim po dlhsom stati
Staci ze s motorkou nejdem mesiac a motor zacne blbnut. Motor nedrzi otacky, ide iba na sytic. Po zahriati motorky a vypnuti sytica volnobezne otacky klesnu pod 1000 a motor sa vypne. Ak sa nevypne tak ide velmi nepravidelne, otacky okolo 800 a jakmile pr
-
3Odpovědí
Zvuky od převodovky + špatné řazení
Čus mam bandita 650 rok 2007 a všimnul jsem si zvláštního valivýho zvuku jakoby od převodovky nebo spojky. Když spojku vymáčknu zvuk utichce pokud ji pustim zase slyším valivý zvuk - zkouška na neutrálu na stojanu. Dál při řazení 1 motorka jakoby malinko
-
3Odpovědí
Dovoz Bandit
Ahojte chalani. Som tu nový a som zo SR. Prepáčte, že píšem tuna, ale na našom fóre čakám štvrtý deň, kým mi potvrdia registráciu (n) . Skúste mi poradiť. Doviezli mi motorku z Francúzka. A mám pár otázok. 1) Dnes som menil olej, lebo som neve
-
2Odpovědí
Měkká přední brzda s ABS
Potřebuji poradit s přední brzdou. Mám verzi brzd s ABS. Nechal jsem si vyměnit brzdovou kapalinu a nahradit původní hadičky za pancéřové od HELL a také vyměnit pístek vč. těsnění v pumpě. Čekal jsem, že po výměně bude brzda tvrdší - a ne. Jsem schopen pá
-
2Odpovědí
olej, tlumiče
Zdravim. Vi nekdo jaky je olej v tlumicich v predu a v zadu od vyrobce. Nebo co jste tam davali pri vymene. Ceka mne prvni vymena. Dikes.. SUZUKI GSF 650 BANDIT N K8
-
5Odpovědí
zadni tlumic
Zdravim. Mam dotaz. Jestli uz nekdo daval do bandita zadni tlumic z jine motorky a z jake. Za jizdy mam pocit jako by mi plaval zadek. Mam to nastaveny na 7
-
2Odpovědí
Hlučná motorka - Rakousko, druhá pokuta?
Čaute, asi před 2 tydny jsem byl projet Rakousko, kde mne zastavila hlídka. Ze začatku to vypadalo jako bežná kontrola, nicmene dojela policejni dodavka, a policisté z Ostreichu se rozhodli, že mi udělají kompletní technickou kontrolu. Po nějakém marném
-
4Odpovědí
Rozeta Grosskopf
Hezký den, má někdo zkušenosti s rozetami od Grosskopf? Objednal jsem řetězovou sadu na motoretezy.cz a došla mi rozeta od firmy Grosskopf. Ve srovnání s tou co tam mám doposud se mi zdá velmi materiálově "odlehčená", až nebezpečně slabá. Díky za odpově
-
3Odpovědí
Unik paliva
Zdravím,potřebuji poradit,nesetkal se náhodou někdo s tímto problémem?U vstřikovače proniká palivo ven skrz nějaké odvětrání či co to je :-) A následně to kape na motor..Je to pouze u toho jednoho válce,ostatní jsou v poho.Předem díky za nějaké info.[img
-
5Odpovědí
Problíkávání blinkru do světel
Zdravím mám problém když zapnu jak koliv blinkr tak mi úplně jemně problikávají i světla vzadu. Vepředu to jde vidět na obrisovce na hlavním žárovce moc ne. Zkoušel jsem najít problém v kablech ale neúspěšně možná to je relátko ?