bmw_r1300gs_cartec




nedrží otáčky

  • 0

    30.10.2021 od Baťoch78

    Ahoj, mám problém, nechal jsem vyměnit v servisu těsnění pod hlavou bylo k.o.. Motorka do té doby držela otáčky a jezdila super. Když jsem si motorku vyzvedával startovala jako fík, ale po cca 20-30 vteřinách chcípla a to i s takovým ne vyloženě výstřelem do vzduchového filtru. Opravář si nevěděl rady a řekl, že neví co by to mohlo být.Motorku jsem tedy odvezl bo tam byla cca 4 měsíce. Jde o stříkačku r.v. 2001. Jsem už zoufalej co by to mohlo bejt. Opravář řekl, že pouze vyměnil těsnění olej atd. Ventil jsou seštelované rozvodový řetěz je o.k. Je tu někdo kdo měl podobnou nebo stejnou závadu, popř. jak ji vyřešil. Děkuji za pomoc i radu

    Doplněno:

    Mohlo by to být třeba tím, že je potřeba upravit směs ?

    30.10.2021 od Baťoch78

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

    30.10.2021 od yozo444

    V nádrži je starý benzin? Akumulátor je nabitý?ak je to stříkačka tak upravit palivovu mapu asi nedáš bez power comanderu.

    Doplnit odpověď

  • 0

    31.10.2021 od Medved

    "Opravar si nevedel rady a rekl ze nevi ..." ... takze nejaky garaznik 'goldene tschechische hande'?
    Tesneni pod hlavou se menilo proc?
    Hlava se rovnala?
    Nebo to borec proste jenom rozhodil, nacpal tam nove tesneni a dotahnul hlavu 'podle citu bo to ma v ruce a momentaky jsou jenom pro zbabelce'?

    Kazdopadne o necem svedci to, ze s tim borec nechce mit nic spolecneho a dava od toho ruce pryc.

    Muze to byt cokoli - od nejakeho problemu s benzinem - prestane to davat benzin (to by ale spis pred chcipnutim strelilo do vyfuku) anebo se to uleje (svicka) pres ucpany filtr vzduchu (to by davalo smysl, ze to streli do sani. ale zase je divny, ze by to trvalo 20s) az po spatne tesneni, spatne dotazena hlava, kriva hlava nebo praskla hlava - muzes si vybrat.

    Zacal bych s tou svickou.

    Doplnit odpověď

  • 0

    31.10.2021 od X-tra-X

    Mapa se upravit dá i bez přídavných věcí jako je PC, já upravuju jen originální jednotky, ale tím se asi problém nevyřeší podle toho, co píšeš. Když je to stříkačka, tak bych začal diagnostikou, abys věděl, co se tomu nelíbí, nebo jsi to už měl někde na diagnostice?

    Doplnit odpověď

  • 0

    3.11.2021 od sseba1

    Ahoj, nemá tohle Pegaso ještě taky nádrž na olej v rámu? Někteří borci lejou,lejou a lejou,až se začne olej dost přisávat do filtru a sání a dělá to velké problémy...

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist