bmw_r1300gs_cartec




Nový akumulátor

Odpovědí (4)
  • 0

    31.7.2020 od yventure

    Třeba to nesouvisí,ale po výměně,nebo odpojení aku,by se měl "nakalibrovat" plyn. T.j.zapnout zapalování a bez nastartování POMALU otočit plynovou rukovětí třikrát na doraz. Aku jsem měl párkrát venku,pokaždé udělal toto a nikdy problém nebyl.

    Doplnit odpověď

  • 0

    31.7.2020 od šerpa_mirek

    Ahoj,
    Mi neukazoval palivoměr dva roky zpět. Dal jsem to do BMW servisu. Nejprve PM vyměnili a stále neukazovalo. Tak mě přemluvili a objednali mi novou řídící jednotku. Nepomohlo. Dostal jsem motorku zpět s vyměněným palivoměrem - avšak neukazujícím. ŘJ mi vrátili mojí původní. Celkem mě to rmoutilo, ale cca po 150 km se nový palivoměr spároval s ŘJ a už ukazuje. Nemohlo ti nastat nějaké rozladění mezi ŘJ a palivoměrem díky tomu, že jsi odpojil baterii (nevím na jak dlouho). Nebo ŘJ dostávala málo šťávy po nějakou dobu ... Nevím jen tak teoretizuji, Co bylo zajímavé, tak tak že ani v origoš servisu nechápali proč palivoměr neukazuje. Vyřkli teoretickou možnost, že se to možná načte po nějaké době, ale sami tomu nevěřili. V té době jsem se pomalu smířil s tím, že už nikdy nebudu vědět kolik mám v nádrži.Protože jsem tuto opravu realizoval v prosinci, tak jsem se z toho radoval až někdy v dubnu, kdy jsem ujel zmiňovaných X kilometrů.

    Doplnit odpověď

  • 0

    1.8.2020 od Rudolf

    Tady máš odkaz na "trápení" s palivoměrem na vzducháčích . Asi dost častá závada a ty máš možná smůlu v tom, že se Ti projevila zároveň s výměnou akku.

    Doplnit odpověď

  • 0

    2.8.2020 od Lubát

    Tohle jsem měl předloni ( BMW K1200 GT - r.v.2007 ). Výměna pásky v nádrži (Stratos BMW H.Králové) za cca 4000,- a je klid. Motorku jsem koupil jetou, tak nevím jak původní majitel tankoval. Bylo mě doporučeno nenechávat nádrž poloprázdnou, pásek osychá. Kamarád měl to samé na GS.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist