ktm_unor




Suzuki uteklo video s novou Hayabusou!

Oficiálně bude představena až v pátek, ale jak bude vypadat, víme už dnes. Novou Hayabusu si můžete prohlédnout ve videu, které proniklo na internet ještě před vypršením informačního embarga. Za tohle v Suzuki někoho pořádně vytahají za uši!

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Co o nové Hayabuse víme dopředu? Vůbec nic, můžeme jenom spekulovat a čerpat z toho, co vidíme v tomto videu. Co je jisté, že nedošlo k žádnému extrémnímu odklonu od původního konceptu – nečekejte tedy turbo, kompresor nebo hybrid. Vypadá to „jen“ na evoluci předchozích dvou generací, což ovšem vůbec nemusí být pro zákazníky špatná zpráva – vždyť na tohle byli celá ta dlouhá léta zvyklí a teď dostanou zase vyladěnější stroj, disponující pokročilou elektronikou.

Ta u motorky, jejíž výkon se již dříve nebezpečně blížil 200 koním, rozhodně bude vítaným pomocníkem. Ze záběrů přístrojové desky, jež i nadále dává přednost analogovým budíkům, je patrné, že k dispozici budou výkonové mapy, kontrola trakce, antiwheelie či rychlořazení. A že Hayabusa i nadále dovede v pohodě letět tři kila… Monobloková Bremba, další evoluce aerodynamického designu, LED svícení, tohle všechno by mělo „Buse“ pomoci být zase dalších pár let tím oblíbeným raketovým cesťákem. Na podrobnosti i fotografie si ovšem budeme muset počkat až do pátku.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 40 Kč od 8 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
strecKopca přispěl 5 Kč
Zdenek54 přispěl 5 Kč
MarVerKev přispěl 5 Kč
Mistr-kat přispěl 5 Kč
CR500 přispěl 5 Kč
Kaabo přispěl 5 Kč
Kolatch přispěl 5 Kč
Kytí přispěla 5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist