yamaha_demo_tour




Motorky od Moto prestige s bonusem 15 tisíc

Před začátkem letošní sezóny už to vypadalo, že Praha přijde o dealera motocyklů Suzuki v městské části Řepy. Naštěstí se ale do uvolněné prodejny na Plzeňské ulici nastěhovala firma Moto prestige, která se stejně jako předchozí provozovatel zabývá obchodem s motocykly, a značku Suzuki přibrala do svého širokého portfolia.

K motocyklovým značkám Husqvarna, Vespa, Gilera, Piaggio, Cagiva, MV Agusta a Moto Morini, jejichž prodejem a servisem se zabývá už delší dobu, přibrala firma Moto prestige ještě dealerství Suzuki. Důvodů k tomuto rozšíření se našlo hned několik. Společnost jednak chtěla zachovat zažitou tradici oblíbeného motostánku na okraji Prahy, a zároveň na ní navázat v poskytování služeb zákazníkům na stejně profesionální úrovni. A proč se rozhodla zrovna pro Suzuki? Motocykly japonské výroby zatím v široké nabídce Moto prestige chyběly, a právě značku Suzuki si zákazníci v tomto motosalonu, kde na ni byli zvyklí, více žádají.
Kromě prodeje výše uvedených motocyklových značek je firma Moto prestige dovozcem motocyklů Husqvarna, kompletního sortimentu Dainese  a přileb AGV, které pochopitelně můžete v její prodejně také zakoupit, stejně jako náhradní díly ve výprodeji na motocykly Hyosung a Daelim, a vybírat můžete také z pestré nabídky nejrůznějšího motopříslušenství.

Motorky s bonusem 15 tisíc

U Moto prestige nyní můžete navíc výrazně ušetřit. Na vybrané modely motocyklů Suzuki, Husqvarna, Vespa a Gilera probíhá akce s šekem na nákup za 15 000,-Kč. Abyste šek získali, stačí vyslovit heslo "Motorkáři.cz". Jedná se o aktuální kusy na prodejně, takže od každého modelu je k dispozici pouze jeden motocykl, který okamžikem prodeje automaticky vypadává z nabídky. Pokud plánujete nákup některého z níže uvedených modelů, neváhejte.

Akce se vztahuje na tyto motocykly:

Suzuki:
V Strom 650 ABS (šedá)
V Strom 650 (černá)
Intruder M800 (černá)
GSX-R 750 (modro/bílá)
Bandit 650 (černá)
Bandit 650S (černá)
GSR 600 (šedá)
Gladius (modro/bílá)

Husqvarna:
TE 449
TE 511
TE 630
SM 449
SM 630 (černo/bílá)

Vespa:
GTS 250 (černá)

Gilera:
GP 800 (tm.červená)

Ceny najdete na webových stránkách firmy. Motocykly jsou ihned k dodání v prodejně Moto prestige na Plzeňské ulici v Praze 6, a při jejich zakoupení kupující obdrží šek v hodnotě 15 tisíc Kč. Ten můžete použít do měsíce po uhrazení motocyklu k nákupu zboží či služeb nabízených společností Moto prestige (částečná úhrada jiného motocyklu, nákup přilby AGV, kompletní sortiment Dainese - textilní a kožené oblečení, rukavice, bundy, kalhoty) náhradních dílů či příslušenství k výše uvedeným značkám, servisní úkony, apod.). Využití šeku v akci nelze kombinovat s jinými platnými akcemi.
A ještě jednou pro připomenutí. Od prvního března letošního roku už Moto prestige nesídlí na svých dosavadních adresách Bělohorská 68 a 70 v Praze 6, ale najdete ji v prostorách bývalého motosalonu Suzamoto na Plzeňské 1708/344 v Praze 6.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Prestige moto

    Servis motocyklů a prodej dílů Piaggio, Gilera, Vespa, Derbi, Cagiva, Motobi, CYR, CBC, doprodej helem Lazer. Servis, prodej náhradních dílů, příslušenství, pneuservis.




TOPlist