yamaha_demo_tour




PF 2008

Je tu opět konec roku a my v redakci serveru Motorkáři.cz bychom Vám chtěli do nového roku 2008 poděkovat a popřát všechno nejlepší.

Ještě dříve ale krátké bilancování, ke kterému je konec roku vždy příhodný.

Články, testy, recenze, novinky, přílohy


Letos jsme otestovali a zveřejnili na webu Motorkáři.cz celkem 42 testů motocyklů a ještě jich 10 máme připravených. Celkem je v naší databázi 219 testů motocyklů. Věříme, že i další články jako novinky ze světa motocyklů, online reportáže či přílohy z mezinárodních výstav pro vás byly zajímavé. Navíc jste každý měsíc v naší fotogalerii mohli hodnotit dívku s motocyklem. I v roce 2008 v tomto budeme pokračovat.

Návštěvnost, statistiky


Návštěvnost webového serveru je určitě důležitá věc, nikoliv ale výhradně určující jeho kvalitu. Přesto nás ale zvyšující návštěvnost těší, protože nám tím dáváte najevo, že vás tento web baví a že v něm pořád nacházíte zajímavé informace.
V roce 2007 web Motorkáři.cz navštívilo do tohoto okamžiku celkem 7 944 567 uživatelů, z toho měsíčně přibližně 150 000 unikátních čtenářů (=1x za měsíc). Za celý rok 2007 se zobrazilo 247 005 429 webových stránek a přeneslo se kolem 18 000 GB dat, což obnáší zátěž kolem 1,5 TB každý měsíc. Celý server Motorkáři.cz je proto umístěn na dvou samostatných výkonných serverech.


Každým rokem se čísla statistik návštěvnosti a zobrazení stránek zvyšují.

Novinky, plány


Od 1. února 2008 budeme spouštět nový web Motorkáři.cz. Ano, stávající systém, který jsme spustili v roce 2004, je již zastaralý a nevyhovuje hlavně výkonově. Obsahuje hodně chyb, které uživatel sice nepozná, ale uvnitř nás výrazně omezuje. Od poloviny roku 2006 se tedy začal programovat nový systém a připravovala nová grafika. Nyní se web plní daty a bude v průběhu ledna 2008 spuštěn jako beta verze.
Přepracovaná je nyní hlavně úvodní stránka Motorkáři.cz (viz. screenshot), která je titulkou nejen ke všem našim článkům, ale i dalším službám portálu.


Každá výrazná změna je nepříjemná pro uživatele systému a návštěvníky stránek, na které byli zvyklí. Člověk si už na něco navykl a nechce se učit něco nového. Snažili jsme se ale maximálně zachovat stávající systém navigace (horní záložkové menu rozděluje sekce a levé menu ho doplňuje), doplnit chybějící a žádané funkce a upravit některé nevyhovující části. Přesto bychom vás chtěli poprosit o trpělivost a pomoc při řešení případných problémů a chyb, které hlavně v lednu a v únoru ještě čekáme při samotné zátěži uživateli. Rádi si přečteme všechny předmětné názory a nápady.

Poděkování


Veškeré naše snažení by bylo zbytečné, kdyby nebylo VÁS - čtenářů. V první řadě bychom tedy rádi poděkovali všem návštěvníkům a uživatelům serveru Motorkáři.cz, kteří nás v roce 2007 pravidelně navštěvovali. Budeme se snažit, abyste u nás vždy nalezli aktuální, zajímavé a užitečné informace z motocyklového světa. Chod serveru Motorkáři.cz by nemohl fungovat bez dostatečné podpory inzertních partnerů. Jsme rádi, že si vybrali účinnou a cílenou inzerci na našem portálu a náš dík patří také jim. V novém roce 2008 vše nej.
Redakce serveru Motorkáři.cz

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist