yamaha_demo_tour




Öhlins má v ČR nové zastoupení a servisní středisko

Švédský výrobce špičkových tlumičů otevřel prostřednictvím svojí dceřinné společnosti Öhlins Distribution & Test Center nové zastoupení přímo v centru města Brna. Obchodní a poradenskou činnost tu bude zajišťovat firma VANGELAS Corporation.

Vangelas Racing je známý brněnský motoservis, který se mimo jiné specializuje na podvozky motocyklů. Doposud fungoval jako oficiální certifikované centrum pro servis tlumičů předních světových značek, jako jsou Andreani Group, Matris, Nitron a K-Tech. Svojí nabídku teď nově rozšířil o značku Öhlins, se kterou podepsal smlouvu o oficiální spolupráci. Že švédská firma patří mezi absolutní světovou špičku, asi není třeba připomínat.

O váš podvozek se v Brně postará vyškolený profesionál pan Vangelas, který navrhne odpružení přesně podle vašich potřeb, a zlepší jízdní vlastnosti vašeho motocyklu tak, abyste jeho potenciál mohli využít naplno.

Na servisní středisko Vangelas Racing se můžete obracet s žádostmi o cenové nabídky komponent Öhlins, stejně jako veškerého spotřebního materiálu, jako jsou pružiny, kapaliny, gufera a další. Na servisní úkony tu pak dostanete oficiální záruku servisního centra Öhlins.

Samozřejmostí u Öhlinsu je možnost konzultovat své potřeby a nechat si odborně poradit s tím, jak radikálně vylepšit vlastnosti podvozku.

Nové autorizované zastoupení a servisní centrum Öhlins najdete na adrese:

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Související firma
  • VANGELAS Corporation

    • Servis tlumiců a podvozků, nastavení a optimalizace, tuning podvozku, prodej. • Öhlins - officiální servis a prodej • Mupo - officiální servis a prodej • Bitubo - officiální servis a prodej • ANDREANI Group - officiální servis a prodej Naše firma je prvním oficiálně certifikovaným servisní...




TOPlist