globalmoto_duben_nolan




Moto Morini Rebello 1200 Giubileo

Reinkarnovaná značka Moto Morini pod taktovkou dvojice nových majitelů letos představí nový motocykl Rebello. Těšit se můžeme na dvouválec o výkonu 130 koní.

Před koncem roku jsme vás informovali, že Moto Morini má v plánu letos opět rozjet výrobu motocyklů. Noví majitelé, Sandro Capotosti (ředitel banky Banca Profilo) a Ruggeromassimo Jannuzzelli (generální ředitel italské energetické skupiny Camuzzi), svůj slib dodrželi a médiím oznámili, že se můžeme těšit na model Rebello 1200 Giubileo.

Moto Morini Rebello 1200 Giubileo by měl pohánět vidlicový dvouválec z modelu Corsaro. Agregát o objemu 1200 ccm, přímým vstřikováním paliva, čtyřmi ventily na válec, rozvodem DOHC bude naladěn na 130 koní. Z poloodhalené puzzle fotky je patrné, že motocykl bude mít příhradový rám z ocelových trubek a litá 17palcová kola. Z odhaleného motoru a pár dalších náznaků se dá usuzovat, že by mohlo jít o naked bike, ale klenutí sedla a křivka nádrže naznačuje něco málo o cestovním enduru? Uvidíme, s čím se Rebello vytasí.

Nový motocykl bude postaven na oslavu 75. výročí od zrodu značky. Moto Morini postaví jen limitovanou edici Rebella, čítající 600 kusů. Všechny stroje budou mít plaketku s pořadovým číslem a bude evidován jejich stav, servisy a pochopitelně i majitelé, kteří budou mít V.I.P. statut.

Pokud jste dostali chuť mít jedno Moto Morini Rebello 1200 Giubileo doma ve své sbírce, doporučujeme vám navštívit stránky www.motomorinimotorcycles.eu, kde od 15. března až do 15. dubna 2012 probíhá dražba (denně mezi 10-17 h).

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz



TOPlist