yamaha_demo_tour




První video KTM 125 Naked

Připravovaný vstup rakouské značky do segmentu silničních stopětadvacítek a strojů pro začínající jezdce má po představení dvou prototypů na loňské výstavě v Miláně další pokračování. První video upoutávka nás zavede do továrny, vývojového a testovacího oddělaní a co je hlavní, ukáže nám také první reálné záběry na motocykl připravovaný k podzimnímu zveřejnění.

Zajímavé záběry z vývoje a testování předprodukčních kousků ukazují záběr na vačkovou hřídel s rozvody DOHC, trápení motocyklů na zkušebních strojích i grafy z vytáčení motoru až za 10tis otáček. U prodejních kousků asi bude maximum otáček podstatně níže, přeci jen se očekává naladění na hranici 15 koní, která je stropem pro omezené řidičáky náctiletých jezdců.
Tímto modelem by se podle vyjádření KTM měla fabrika pustit do nového segmentu motocyklů pro začátečníky ale i rozvojové trhy. Časem by měly přijít i další modely s většími objemy motoru šplhajícími až na 300 - 350 ccm. V Miláně 2010 se tedy máme rozhodně na co těšit. A ještě malý postřeh na konec - všimli jste si pečlivé bezpečnostní výbavy testovacího jezdce, kterými jsou kecky a tričko?



A nakonec pár snímků prototypů představených vloni v Miláně:

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (24x):
Motokatalog.cz



TOPlist