yamaha_demo_tour




Svartpilen 125 oficiálně představen, známe i cenu

Pro naše čtenáře tahle motorka není nová, vždyť její test jsme vám přinesli již před dvěma týdny. Ovšem až nyní Husqvarna představila svůj stroj pro 16leté držitele řidičáku A1 oficiálně a prozradila, kolik bude stát.

Kapitoly článku

Tak kolik? Psali jsme, že to bude hodně blízko sesterské KTM 125 Duke, a Huska je nakonec akorát o dva tisíce korun dražší: 134 900 Kč. To je naprosto férová cena za 15koňovou stopětadvacítku tohoto ražení. Stejně výkonnou Aprilii Tuono, Yamahu MT-125 či Hondu CB125R seženete o něco levněji, nicméně u Husqvarny hned vidíte, za co platíte ty kačky navíc – podvozek WP s masivní obrácenou vidlicí a pěknou hliníkovou kyvkou, silné brzdy od indické filiálky Bremba, LED svícení, vyplétaná kola a také design.

Press fotky i oficiální video jen potvrzují to, co o Husqvarně tvrdí její vedení už dávno – tohle je úplně jiný přístup než u KTM. Identická technika, ale jiná duše. Kačeny jsou pro sportovní maniaky, Svartpilen je městská designová stylovka. Už to video – v sedle dlouhovlasá blondýna se skateboardem na zádech. Skoro bychom si chtěli tipnout, že právě u 16letých středoškoláků tenhle přístup bude slavit větší úspěch. Jak to bude doopravdy, uvidíme na konci roku, až se sečtou prodané kusy od začátku února. První kusy jsou totiž již na cestě k českým dealerům.

VIDEO: Husqvarna Svartpilen 125 - Ride your own road

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 15 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
IvanDvoutakťák přispěl 5 Kč
Zdenek54 přispěl 5 Kč
Kytí přispěla 5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Motokatalog.cz



TOPlist