globalmoto_duben_nolan




Gold Wing od Hondy se pro rok 2020 dočkal drobných vylepšení

Když pro rok 2018 prodělal legendární cestovní křižník revoluční změny, čekali jsme, že bude na pár let zase klid. Jak jsme se mýlili! Japonští inženýři se totiž rozhodli zlatému křídlu nadělit několik drobných vylepšení už pro příští sezónu.

Kdo si nadělil první "porevoluční" model, nemusí pravděpodobně vůbec litovat. Změny se týkají drobného doladění vstřikování, automatu DCT, nastavení elektronického odpružení a drobností ve výbavě. Vyladěné vstřikování spolu s blíž poskládanými rychlostmi v automatu DCT by mělo prospět lepší ovladatelnosti v nízkých rychlostech. Při přeřazení motorka jednoduše škubne méně. Kvůli této úpravě jsou zase naopak vyšší převodové stupně dál od sebe, aby se zachovaly ideální otáčky při cestování ve vyšších rychlostech. S cílem zvýšit komfort pro posádku ve verzi Tour sáhli inženýři také do nastavení odpružení.

Co se výbavy týče, verze Tour si polepšila o větší madla pro spolujezdce a mlhovky, které jsou nyní v základní výbavě. Drobného vylepšení se dočkal infotainment, do kterého můžete nově připojit dvě USB zařízení. Spolu s inovacemi Honda přichází také s novými barvami. Motorka bude pro rok 2020 k dispozici v matné stříbrné pro verzi GL1800 Gold Wing, nová matně černá bude pro verzi GL1800 Gold Wing s DCT, Gold Wing Tour bude na výběr v červené nebo černé a vrcholnou verzi Tour s DCT a Airbagem bude možné vybírat v provedeních černá, červeno-černá a nově také v černo-bílé perleti.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Motokatalog.cz



TOPlist