globalmoto_duben_nolan




Erik Buell se vrací na scénu

Erik Buell Racing, to je název nové společnosti zaměřené na podporu závodních týmů využívajících techniku modelu Buell 1125R. Erik také k dnešnímu dni končí u společnosti Harley-Davidson.

Nová společnost se bude specializovat na dodávku závodních komponent pro motocykly Buell a zajištění servisních a přípravných prací pro závodní týmy. Nabídka slavných naháčů Buell je prozatím nenávratně v minulosti, nová společnost se bude zabývat pouze stavbou a prodejem závodních modelů Buell 1125R pod licencí a za podpory společnosti Harley-Davidson.
Mám v úmyslu pomáhat závodníkům na Buellech pokračovat s jejich stroji v závodění,“ říká Erik Buell. „Máme rozpracované některé skvělé vývojové projekty závodních strojů a pro mě osobně bude hodně znamenat, pokud v sezóně 2010 a dalších letech budou závodníci Buell získávat vítězství a bodovat v šampionátech.”
Sídlo nové společnosti bude ve stávající továrně Buell v East Troy ve Wisconsinu a bude v ní také pracovat řada zaměstnanců z bývalé výroby Buellů, kteří po uzavření výrobních linek společností Harley Davidson přišli o práci. Další informace o projektu najdete na webu www.erikbuellracing.com.

Oznámení Erika Buella o založení nové společnosti

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (15x):



TOPlist