yamaha_demo_tour




K1300S Motosport a další novinky od BMW 2015

Mnichovská značka v pátek představila nové barvy na příští rok, a spolu s nimi také několik vylepšených modelů včetně speciální verze sportovního cesťáku K1300S. Ta bude na prodejnách k dispozici zákazníkům už příští měsíc, a už podle prvních fotek z ní vyzařuje dynamika a touha po spotovním stylu jízdy.

Za sportovnější vzhled nové BMW K 1300 S Motorsport vděčí především povedené kombinaci týmových barev BMW Motorsport, kterou tvoří černá metalíza Storm, modrá metalíza Lupine a bílá Light. To celé ještě podtrhují červené proužky na kapotách a nádrži. Do stylu závodní motorky pěkně zapadá i tmavý tmavý plexištít. 
Verze Motorsport navíc dostala do základní výbavy pár doplňků z katalogu tuningového příslušenství - kola HP, koncovku výfuku Akrapovič a přední i zadní stupačky HP.
Beze změny pro příští rok nezůstane ani bestseller R 1200 GS. Ten dostane stejný motor jako letošní R1200GS Adventure, tedy agregát s těžším setrvačníkem a přidaným tlumičem vibrací, který dlouhé štreky zpříjemní klidnějším a kultivovanějším chodem.
Nově je také možné nechat si géeso dovybavit asistentem řazení a systémem bezklíčkové spínací skříňky Keyless Ride. Zároveň se představuje ve třech nových barvách: bílá Alpine s černými komponenty, modrá metalíza Frozen dark a  černá metalíza Black storm.Se stejnou nabídkou volitelné výbavy přichází BMW také u R1200GS Adventure, kde se kromě asistenčního systému řazení a bezklíčové spínačky dá doobjednat snížené odpružení (o 30 mm) a nižší sedlo. Barvy u modelu Adventure zůstávají beze změn.
Nabídka volitelné výbavy se rozšiřuje také v kategorii velkých cesťáků. Modely K1600GT a GTL budou mít dynamickou kontrolu trakce DTC už v základní výbavě, k tomu pak lze dokopit
bezklíčkovou spínačku, denní svícení a asistenční systém pro rozjíždění do kopce Hill Start Control. Káčka se představí v nových barvách: černá metalíza Storm (GT a GTL), stříbrná metalíza Glacier (GTL) a bílá Light (GT). V novém dvoubarevném kabátě přijíždí také R1200RT, a i k němu lze nově dokoupit bezklíčkový systém Keyless Ride.
V nových dresech příští rok nastoupí ještě modely BMW F 700 GS, BMW F 800 GS, BMW F 800 GS Adventure a BMW F 800 GT.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (9x):



TOPlist