yamaha_demo_tour




Vyzkoušejte nové modely Aprilia Dorsoduro 900 a Shiver 900 u dealerů

Společnost Faber Moto s.r.o., výhradní dovozce jednostopých vozidel značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa do České republiky, uvádí na český trh nové modely Aprilia Dorsoduro 900 a Shiver 900. Kromě toho zavádí zvýhodněné ceny na modely Moto Guzzi V7 Stone a Piaggio Beverly 300. Navíc bude od srpna do října probíhat u vybraných prodejců akce Faber Moto Dealer Days s rozmanitým výběrem motocyklů pro zkušební jízdy, kde si každý vybere svůj vysněný italský skútr či motocykl.

Nové modely Aprilia Dorsoduro 900 a Shiver 900 jsou již k dispozici u autorizovaných prodejců v České republice. Dorsoduro 900 je motocykl s osobitým charakterem a potěší jezdce nejen svým vzhledem, ale také výkonným vidlicovým dvouválcem (70 kW/90 N.m) a vyspělým podvozkem. Mezi technické inovace patří mimo jiné zcela elektronicky ovládané škrticí klapky „ride-by-wire“ s nastavitelnou charakteristikou motoru.

Stejné „srdce“ se dvěma válci do V dostal do vínku také model Shiver 900. Sportovní motocykl bez kapotáže kombinuje intuitivní ovládání s dynamikou. V konstrukci „naháče“ z Noale nalézají uplatnění zkušenosti značky Aprilia z motoristického sportu. Protiprokluzový systém i ABS lze v případě potřeby deaktivovat a řízení motoru nabízí jezdci tři základní režimy Sport, Touring a Rain. Mezi novinky patří také panel přístrojů tvořený displejem TFT.

Oba nové modely značky Aprilia, Dorsoduro 900 i Shiver 900, si mohou zákazníci již vyzkoušet u všech autorizovaných prodejců italského výrobce motocyklů. Kromě toho budou obě novinky patřit mezi hvězdy dealerských dnů Faber Moto Dealer Days, které se uskuteční od srpna do října ve vybraných dealerstvích.

V Prestige moto v Praze se již ve dnech 18. až 19. srpna představí kromě výše zmíněné dvojice nových modelů také Aprilia Tuono V4 RR, Moto Guzzi (V7 III Stone a California Audace Carbon a Touring), Piaggio (Medley 125ie, Beverly 350ie Sport Touring a MP3 500ie Sport LT) a Vespa (Primavera 125, GTS 300 Super). Kompletní portfolio včetně motorek Aprilia zavítá v rámci akce Faber Moto Dealer Days rovněž do brněnského dealerství Dmoto (7. až 9. září) a k nově otevřenému ostravskému prodejci AF Centrum (6. až 7. října). V českobudějovickém Motoboomu dojde ke slavnostnímu otevření nových prostor v nedalekém Rudolfově a 1.-2. září se zde můžete svézt na skútrech Vespa a Piaggio. V píseckém MotoRi se budou moci zájemci těšit krom portfolia skútrů i na unikátní modely Moto Guzzi MGX 21 a V7 Racer (ve dnech 28. srpna až 2 září). Předváděcí akce se samozřejmě nevyhne ani Sušici, kde se zákazníci mohou těšit na největší portfolio Moto Guzzi v neotřelém prostředí prodejce s nejdelší historií prodeje této značky. První Kozí se na zákazníky těší ve dnech 27. až 28. září. Poslední akce se koná v areálu GlobalMoto HK ve dnech 29.-30. září 2017.

„Politikou firmy Faber je zajistit, aby v každém dealerství byl dostatek předváděcích strojů během celého roku. Pokud máte zájem vyzkoušet si to nejlepší v oblasti skútrů a motorek, stačí si přes naše webové stránky najít nejbližšího dealera. Prodejci zapojení do Faber Moto Dealer Days budou mít během daných termínů testovací portfolio navýšené a nabízíme navíc možnost rezervace konkrétních strojů přes www.faber-moto.cz/cs/Dealer-Days.htm,“ uvedl Adam Žert, country manažer společnosti Faber Moto.

TERMÍNY FABER MOTO DEALER DAYS:

  • 18. - 19. 8. 2017 PRAHA: Prestige Moto
  • 28. 8. - 2. 9. 2017 PÍSEK: MotoRi
  • 1. - 2. 9. 2017 ČESKÉ BUDĚJOVICE: Motoboom
  • 7. - 9. 9. 2017 BRNO: D-Moto
  • 27. - 28. 9. 2017 SUŠICE: První Kozí
  • 6. - 7. 10. 2017 OSTRAVA: AF Centrum

Další novinkou jsou akční zvýhodněné nabídky modelů Moto Guzzi V7 Stone a Piaggio Beverly 300. Elegantní motocykl V7 Stone ve stylu retro lze díky 10% zvýhodnění pořídit již za 214 900 Kč. Naopak moderní italskou eleganci ztělesňuje výkonný skútr Beverly 300 pro rychlou a komfortní jízdu nejen městskými ulicemi. Jeho akční cena byla stanovena na pouhých 113 900 Kč.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):
Související firma
  • Faber Moto

    Výhradní dovozce značek Vespa, Piaggio, Moto Guzzi, Aprilia pro Českou republiku a Slovensko.




TOPlist