husqvarna_svartpilen_801_2




Značka 4SR slavnostně otevřela novou prodejnu v Praze na Vrbovce

Motocyklové oblečení české značky 4SR bylo možné koupit v Praze už dříve, to je pravda, nicméně značková prodejna se přestěhovala na novou adresu. Od této chvíle ji najdete v areálu pražského moto centra Vrbovka, kde má parádní prostory plné kombinéz, bund, kalhot, rukavic, ale i stylového volnočasového oblečení. Naše redakce vyrazila na slavnostní otevření, které přilákalo spousty motorkářů, ale i osobností ze světa motosportu a továrních jezdců.

Kapitoly článku

Slavnostní otevření nové prodejny proběhlo ve velké stylu a bylo okořeněno přítomností závodníků a osobností ze světa jedné stopy, kteří značku 4SR oblékají. Byl to například superbiker Oliver König, kaskadér Mirek Sporťák Frey. Oliver na Vrbovku přivezl svojí závodní Kawasaki ze světového šampionátu WSBK a několik kombinéz, přičemž jedna byla pořádně zválená po drsném pádu ve velké rychlosti. Konec konců, tu si na Vrbovce můžete kdykoliv prohlédnout, protože patří mezi vystavené kousky, které jsou jasným odkazem, že motosport je u značky 4SR číslo jedna. Mezi exponáty je řada kombinéz špičkových jezdců, kteří byli nebo jsou značkou podporováni a startují nebo startovali v šampionátech WSBK, IDM, BSB nebo MotoAmerica. Pokud se ptáte, jestli v nové prodejně najdete jejich kolekci volnočasového oblečení pro fanoušky, tak vězte že ano.

Právě stylového volnočasového oblečení, jako jsou trička, mikiny, kšiltovky nebo čepice je v prodejně opravdu moře a je bez debat, že si vybere úplně každý, a to bez rozdílu, jestli jde o sportovního střelce nebo klasického kochače prožitkáře. Dost podobně je to v případě toho nejdůležitějšího, co českobudějovická značka 4SR vyrábí, a to je funkční motocyklové oblečení, jako jsou kombinézy, kožené i textilní bundy, kalhoty nebo rukavice, ale i kevlarové jeany či chrániče.

Závodní jednodílné kombinézy procházejí dlouhodobým vývojem a materiály i technologie jsou prověřeny nejrychlejšími závodníky, kteří je otestují tím nejdrsnějším způsobem. Všechno se přenáší do světa hobby ježdění na okruzích, ale také do běžného silničního provozu, kde hrají prim hlavně dvoudílné kožené kombinézy. Pak už je každém, jestli sáhne po konfekční velikosti, anebo si nechá ušít kombošku na míru. Jelikož se stále více používají airbagové systémy, je samozřejmostí, že kombinézy i další moto oblečení je Airbag Ready.

Prostory prodejny patří také o něco civilnějšímu oblečení, které potěší zejména motorkáře sedlající klasiku, naháče, scramblery a cruisery. Vybírat mohou ze široké nabídky kožených i textilních bund, velice oblíbených kevlarových jeanů a rukavic. Aby nabídka byla kompletní, a motorkář se mohl nastrojit doslova od hlavy až k patě, svůj prostor si v pražské prodejně našly a špičkové helmy Shoei a boty značky Gaerne.

Pokud tedy budete mít cestu kolem, zastavte se podívat na nové parádní prostory značky 4SR a asi mi dáte za pravdu, že laťka je nastavena hodně vysoko. Nesmírně sympatické je to, že na interiéru prodejny makali lidé, kteří za značkou 4SR stojí a které můžete potkat „na placu“. Moc rádi vám pomůžou vybrat, to, bez čeho se na své mašině nemůžete obejít a co vám sekne na první dobrou. A pokud vás zajímá příběh značky 4SR a zakladatele Václava Jiruše, poslechněte si rozhovor ze seriálu Na tandemu s Vláďou.    

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Související firma
  • 4SR - For Street Racing

    4SR – For Street Racing – je česká firma, vyrábějící stylové a funkční motocyklové oblečení té nejvyšší kvality. Produkty 4SR jsou vyvíjeny s ohledem na maximální bezpečnost, ať už se jedná o použité materiály, způsob šití a veškeré ochranné prvky. Věříme, že ty nejlepší technologie, bezpečnost a...




TOPlist