husqvarna_svartpilen_801_2




Václav Jiruš a 4SR na tandemu s Vláďou: Když tě to nebaví, nikdy v tom nebudeš dobrej

Značka 4SR slaví patnáct let a pozvání do seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou přijal Václav Jiruš, který firmu vybudoval a špičkové české kombinézy dostal do Mistrovství světa. Vypráví o začátcích podnikání, o závodění, o vývoji závodních kombinéz a také o tom, co motorkáři chtějí a na čem nyní pracuje. Pokud vás jeho cesta zajímá, pusťte si tradiční páteční rozhovor.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O začátcích na motorce a první vlastní velké mašině
  • Jak se pustil do podnikání a do výroby motooblečení
  • O motosportu a podpoře jezdců doma i v zahraničí
  • Co závodníci chtějí a jak se pro ně šijí kombinézy
  • O vstupu do nejrůžnějších šampionátů po celém světě
  • Jak důležité jsou pro vývoj zkušenosti a zpětná vazba ze závodních tratí
    Náš tip

    Stahujte v celé nekrácené délce: jirus.mp3

Václav Jiruš propadl motorkám už jako malý kluk a tahle vášeň ho drží dodnes. Dneska řídí vlastní firmu For Street Racing, kterou od základu vybudoval a jak sám říká, v začátcích byla nejdůležitější obrovská podpora rodiny a také to, že měl kliku na dobré lidi okolo sebe. Poslechněte si, jak sám závodil na motorce, jak rozjel podnikání a jak se mu daří české kombinézy dostat Mistrovství světa a dalších špičkových šampionátů po celém světě. Kromě kombinéz vyrábí motooblečení pro běžné motorkáře a snaží se jim dát stejnou kvalitu, jako používají profi jezdci na závodních okruzích. Právě zkušenosti a zpětná vazba ze závodních tratí jsou pro vývoj motooblečení pro běžné motorkáře nesmírně důležité.

V rozhovoru uslyšíte, jak nároční jsou závodníci, co od výrobce motooblečení chtějí a jaké rozdíly v kombinézách mohou být. Pak vás asi nepřekvapí skutečnost, že zásadní rozdíl mezi komboškami může být i v tom, jestli závodní mašina má kontrolu trakce nebo ne. Stejně jako u motorek hraje velkou roli váha kombinézy a je jasné, že jezdci kategorie Moto3 chtějí co nejlehčí materiál. Václav spolupracuje se zahraničními jezdci ye všech možných šampionátů, ovšem zároveň klade veliký důraz na co největší podporu českým jezdcům. Běžným motorářům se snaží dávat co nejkvalitnější a co nejbezpečnější motooblečení, jako jsou dvoudílné kombinézy, džíny a bundy. Ani volnočasové oblečení není na druhé koleji a nabídka značky 4SR je hodně pestrá. Václava prý vždycky potěší, když někoho potká v tričku 4SR, tím spíš, když je to za hranicemi České republiky, kam značka stále více expanduje a získává uznání nejen profi závodníků.

Přečtěte si také:      

 

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 10 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
for-street-racing přispěl 5 Kč
akurňa přispěl 5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • 4SR - For Street Racing

    4SR – For Street Racing – je česká firma, vyrábějící stylové a funkční motocyklové oblečení té nejvyšší kvality. Produkty 4SR jsou vyvíjeny s ohledem na maximální bezpečnost, ať už se jedná o použité materiály, způsob šití a veškeré ochranné prvky. Věříme, že ty nejlepší technologie, bezpečnost a...




TOPlist