globalmoto_duben_nolan




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
gresini (4459) napsal 07.04.2022 v 11:58

Krásná zábava pro nás kluky a nasbíral jsem jich dost vč.aut. Poslední dobou už je to nesmyslně předražené,takže jsem to před pár lety ukončil - donekonečna zdražovat ,tak to ne!! Škoda! Stačí mi to a dělá mi pořád radost i to co mám.

PlusOne (24) napsal 07.04.2022 v 09:35

Ahoj,

hezká práce, chápu, že se snažíš přiblížit modelaření i nemodelářům, ale chtělo by to prezentovat ještě jeden model, dělaný brushem. Spreje jsou fajn jako "nouzové" řešení, pro nerozhodnutého začátečníka to může být cesta, ale je určitě dobré mu i ukázat, jak velký rozdíl je mezi štetečkovanými, sprejovanými a stříkanými díly. Neb je třeba vidět, že to jde i lépe, abych měl motivaci po úvodních nezdarech (a že se většinou nedaří) pokračovat. U takto velké sady to platí dvojnásob, protože všechny detaily jsou prostě víc vidět - osobně se mi moc nelíbí provedení zamodrání výfuků, které vypadá zvláštně - umím si představit to stříknout transparentní modrou s přechodem do žlutohnědé, vypadalo by to o dost reálněji Neber to jako rýpání, spíš, možná, konstruktivní kritiku?
Sám jsem původní lacinou AB sadu z Lídlu (která na díly lakované jedním odstínem stačila) časem nahradil kompresorem se zásobníkem a dvoučinnou AB pistolí s vyměnitelnými jehlami a možností regulace, ono se to hodí na takové to "domácí stříkání" čehokoliv - mimo modýlků jsem stříkal svoji helmu, helmy klukům na kolo, a nějaké další drobnosti. Prostě se to hodí




TOPlist