husqvarna_svartpilen_801_2




Redakční podcast: Hektická EICMA plná motorek a Číňanů

Je tady osmý díl redakčního podcastu a téma je nasnadě. V uplynulých dnech proběhla motocyklová výstava EICMA a my jsme byli u toho. S Vláďou Novotným si povídáme o tom, co pro redakci znamená účast na takové výstavě a jak se vlastně daří přenést z press centra výstaviště patnáct videí za dva dny.

Na druhou stranu jsme se ale rozpovídali o významu takových motosalonů. Protože zatímco třeba světové autosalony už delší dobu upadají a pandemie jejich úpadek ještě zrychlila, motosalony se po covidových letech opět zvedly a konkrétně EICMA stále chrlí novinky „jako zamlada“. I když tolik zase ne – přece jenom motocyklové značky objevily, proč je pro ně lepší představovat svoje nové modely v týdnech před i po veletrhu.

Na přetřes samozřejmě přijde i velký hráč, kterému ze všech milánských veletržních prostor patřila nezanedbatelná část – Čína. Jsou to právě čínské značky, které ukázaly úplně nejvíc novinek. Až si skoro říkáme, jestli dostatečně dobře rozumí tomu, co „zápaďáci“ chtějí a jestli všemi těmi motorkami ve výsledku nezaplaví sami sebe…

Podcast si můžete v plné délce rovnou přehrát zde:

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na Spotify, Apple podcastech a platformě Soundcloud.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)
Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist