globalmoto_kveten




Katka Jandová na tandemu s Vláďou: Když s něčím začnu, jdu do toho po hlavě

Páteční tandem navštívila sympatická kaskadérka Katka Jandová, která na motorce umí neskutečné věci a je až neuvěřitelné, jak si rozumí s velkou Kawou a co s ní dokáže. Poslechněte si vyprávění sympatické slečny o začátcích na motorce, prvním wheelie, ale i totálnímu propadnutí kouzlu stuntridingu.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Katka Jandová je jednoznačně nejlepší a nejšikovnější kaskadérkou na motorce v České republice, a neztratí se ani ve světovém měřítku. Je zajímavé slyšet, s jakým nadšením Katka trénuje a co všechno do stuntridingu dává, aby patřila mezi špičku a splnila si své sny. V rozhovoru přiblíží první začátky na čtyřtaktní dváce, první karamboly, ale také návštěvu kurzu, který může za to, že se Katka začala věnovat kaskadérství naplno.

Náš tip

Stahujte nezkrácený rozhovor v mp3: katka-jandova.mp3

Katestunt, jak se jí také říká, jednoho dne lehkou malorážku vystřídala za velkou Kawasaki a o té tvrdí, že je pro kaskadérské kousky vůbec nejlepším nářadím a hodně ji baví. Oproti stopětadváce se musela popasovat s mnohem větší váhou a mnohem větším výkonem, což je ale jenom ku prospěchu věci. Káťa si prý leccos opraví sama, přezuje si gumy a tak nějak se snaží být co nejvíc soběstačná. Poslechněte si vyprávění o stuntridingu z pohledu holky, ale také o tricích, které tuhle neuvěřitelně odhodlanou slečnu baví nebo které se chce naučit.

O čem se mluvilo:

  • O začátcích na motorce
  • Jak vyrazila na kurz a propadla stunt ridingu
  • O tricích, které umí a které se chce naučit
  • Jaký byl přestup z malé motorky na velkou
  • O kaskadérské show, soutěžích a plánech

Přečtěte si také:

 

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 10 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
VB79 přispěl 10 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist