husqvarna_svartpilen_801_2




10 nejlepších přestaveb CB650R od evropských dealerů Hondy

Japonská značka poměrně pravidelně nechává svoje dealery upravovat naháče řady CB, ty se k tomu v tom novém Neo Sports Café provedení náramně hodí. Nicméně doposud to byly hlavně velké litry, přitom menší šestsetpadesátky jsou po stránce prodejů pro Hondu silnější zbraní. A jak se můžete přesvědčit, i z nich jde udělat moc pěkné stroje!

O přestavěných litrech jsme vám dávali vědět již dvakrát, a to v roce 2019. Nejprve šlo o stroje upravené pouze na Pyrenejském poloostrově, podruhé o motocykly od evropských customizérů vystavené na známém festivalu Wheels & Waves ve francouzském přímořském městečku Biarritz. Tam přesně měla proběhnout i letošní výstava upravených modelů CB650R (ty jsme zatím viděli pouze od španělských a portugalských úpravců loni) nyní na přelomu června a července, jenomže festival byl nakonec zrušen. Hodit do kanálu práci všech 10 evropských dealerů, kteří se do projektu zapojili, by samozřejmě byla škoda, a tak Honda stroje hodila na web, kde pro něj můžete hlasovat jen tak, pro dobrý pocit. Anebo hlasujte tady u nás, ať víme, co se vám líbí!

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Vyberte přestavbu, která se vám nejvíce líbí

  1. Propojení motocyklového světa s automobilovým, tady byl inspirací závodní vůz Brabham Honda BT18 z roku 1966. Klíčový je jemný zelenožlutý lak, doplněný o černé prvky, přední kapotka a kryt sedla spolujezdce jsou z karbonu.
    Hlasováno: 16x
  2. A pak že jsou moderní motorky složité! Tahle naopak vypadá hodně jednoduše a čistě, kafáč, jak má být. Dvojdílná řídítka pocházejí ze sestry CBR, jednomístná podsedlovka je z karbonu. Stříbrná barva rámu a kyvky sem pasuje lépe než dnes módní černá.
    Hlasováno: 16x
  3. Steam punk kombinovaný s filozofií café racerů. Tuhle motorku si postavíte i doma, mnohé použité díly pocházejí od „mainstreamových“ dodavatelů, jako jsou Puig, PSR, Givi a Rizoma. Zakázkové sedlo si ale musíte ušít sami.
    Hlasováno: 19x
  4. Označení Fénix nebylo zvoleno náhodou, před dvěma lety lehlo tohle dealerství popelem. Kluci obnovu oslavili ve velkém stylu, když se vrhli i na zadní letmáč z VFR. Číslo 93 je jak pocta Marcu Márquezovi, tak rok založení této firmy.
    Hlasováno: 73x
  5. Od pohledu francouzská motorka, neboť z ní čiší duch vytrvalostních závodů, které jsou v zemi galského kohouta velice oblíbené. Inspiraci tvůrci našli ve speciálu RCB1000 z roku 1976, s nímž závodili Jean-Claude Chemarin a Roger Ruiz.
    Hlasováno: 33x
  6. Hodně decentní záležitost, jež má svůj důvod. Před dvěma lety totiž 3C udělali do Biarritzu černočerný litr pod označením Black Edition a tohle je jeho protipól. Technických úprav mnoho není a je to hodně o bílé barvě v různých odstínech a provedeních.
    Hlasováno: 9x
  7. Motorka inspirovaná terénními koly BMX? A proč ne? Výsledek vypadá moc pěkně, nepřehlédnutelné jsou hlavně lehce zubaté pneumatiky s bílými bočnicemi. A kombinací černé se zlatou také nikdy nic nezkazíte. Jen ty BMX skoky bychom asi radši vynechali...
    Hlasováno: 25x
  8. Čtyřválcový motocykl CB750 ‘K0’, který stál u zrodu moderní éry motocyklů, ohromil v roce 1969 celý svět a přesně na něj odkazuje tohle CB se svým zlatým metalickým lakem. Spousta karbonových dílů, dvojitá koncovka, a ta krásná vyplétaná kola!
    Hlasováno: 25x
  9. Plochá dráha a supermoto stály inspirací při zrodu tohoto stroje. Tady se upravovalo fest, přehlédnout nemůžete flattrackovou podsedlovku, zajímavou kapotáž kolem žlutého světla nebo parádní ráfky Kineo.
    Hlasováno: 20x
  10. Luxusní retro na závěr a opět pocta legendárnímu CB750 Four. Až na prošívané hnědé kožené sedlo, výfuk a drobnosti typu zrcátka či stupačky je to vlastně sériovka, ale lak tomu dává grády!
    Hlasováno: 49x

Hlasování

Dotazník se zobrazí pouze přihlášeným uživatelům. Nejste bohužel přihlášení, tuto akci můžete provést v pravém horním rohu nebo se nově registrovat.
Autor článku obdržel prémii 20 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Colamen přispěl 5 Kč
bruca přispěl 5 Kč
Zdenek54 přispěl 5 Kč
michalpike přispěl 5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Motokatalog.cz



TOPlist