yamaha_demo_tour




Vyberte nejlépe upravenou Hondu CB650R

Projekt Honda Garage Dreams Contest jsme tu už jednou měli. V prvním ročníku španělští a portugalští dealeři rudého křídla upravovali velké litrové CB. Teď tu máme druhé pokračování, kdy dostali za úkol upravit menší šestsetpadesátku s limitem 2000 euro na díly, stejnou částku měli i na lakování. Právě o jiných barvách to je v první řadě, mezi 36 přihlášenými kousky jsou ale i výraznější kreace. Vybrali jsme ty nejzajímavější, na vás je vybrat tu nejlepší z nich!

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Vyberte nejlepší Hondu CB650R

  1. Červená barva dává vyniknout ocelovému páteřovému rámu a dalším drobnostem, i tady najdeme jiné prošívané sedlo nebo minimalistický výfuk, tentokrát v dvojitém provedení.
    Hlasováno: 40x
  2. Nepřipomíná vám tahle přestavba něco? Jasně! Přeci Suzuki SV650X! Prošívané sedlo, přední štítek, dokonce i lakování. Jen ta řídítka jsou tady o pořádný kus níž.
    Hlasováno: 16x
  3. Teď něco odvážnějšího. Uříznutý zadek, agresivní přední kapota a hodně divoká trojitá výfuková koncovka. Dočká se odvaha autorů vašeho uznání?
    Hlasováno: 20x
  4. Tak tohle je hodně funky. Divoký polep inspirovaný japonskými animáky, vysoká široká řídítka a motokrosová tabulka vpředu dělá z téhle stavby hotový stuntridingový speciál. K tomu jednoduchý výfuk Arrow a vtipné detaily ve formě lakovaných hlav válců nebo
    Hlasováno: 4x
  5. A co takhle zkřížit CB s Afrikou? Jestli vás to už někdy napadlo, tak tady máte výsledek. Přední maska se světlomety z hondího cestovního endura je ústřední motiv tohohle biku. Bystřejší jedinci navíc najdou hromadu karbonových nebo se tak alespoň tvářící
    Hlasováno: 36x
  6. Další kousek se také inspiruje Afrikou, protože se přinejmenším podobně dobrodružně tváří. I přes odkazy na legendární Dakar a špalkové gumy bychom si ale na objevování dalekých krajin asi vybrali jiný stroj.
    Hlasováno: 23x
  7. Opět podobný recept na úspěch, tentokrát s odvážným nápisem Scrambler na boku. Hodně výrazná je přední mřížka před světlem nebo širokánská řídítka.
    Hlasováno: 41x
  8. Upřímně by nás ani nenapadlo, že jde z CB650R udělat takový krásný a čistý kafáč. Podle nás hodně povedený počin, který se určitě objeví v hlasování hodně vysoko.
    Hlasováno: 5x
  9. Když dva dělají totéž, není to totéž. Přední světlo s nízkými řídítky je stejné jako u předchozího stroje, zbytek už je ale tvarová a barevná divočina. Najde si své příznivce?
    Hlasováno: 10x
  10. Další variace na téma caferacer přišla z Malagy, tentokrát ale s velkým využitím standardních doplňků zabalených do retro barev s výrazným červeným kontrastem.
    Hlasováno: 6x
  11. V dealerství Lopes&Lopes budou zřejmě velký mobilní fanatici, protože první, co na motorce zaujme, je držák mobilu nad přístrojovkou. Až potom se člověk začne zajímat o žlutou barvu nebo výfuk Akrapovič.
    Hlasováno: 9x
  12. V Madridu prokázali cit pro detail, když dokázali zvolit originální přední masku a zadní kapotáž z Yamahy XSR900 Abarth, které se zbytkem motorky skvěle ladí. Přes decentní odstín zelené to chce ale trochu delší pohled.
    Hlasováno: 12x
  13. Tohle je docela úlet. K ostře řezané zádi přidat minimalistickou přední retro kapotku chce hodně odvahy. Autoři to ještě okořenili retro lakem, parádní je ale čtveřice koncovek. Zajímavé je, že motorka je poctou Kunimitsu Takahashimu - otci driftingu.
    Hlasováno: 4x
  14. Změňte předek, a máte jinou motorku. To funguje i tady dokonale. Hodně motorce přidala také drátěná kola, která zvlášť ve zlaté sluší snad všemu. Zabere to i na vás?
    Hlasováno: 1x
  15. Další retro závoďáček sází opět na zlatá kola, a i tady fungují. Co by nás ale zajímalo, jak moc bude motorka fungovat s těmi uzoučkými řídítky.
    Hlasováno: 8x
  16. A zase něco trošku extrémnějšího, podívejte se na ten přední balón! Každopádně škoda toho laku, který je sice krásný, ale něco méně luxusního by z tohohle stroje udělalo parádní postapokaliptický bike.
    Hlasováno: 11x
  17. V Lisabonu se se závodní trikolorou pořádně rozjeli a okořenili to agresivním štítkem nebo drátěnými koly. Přítomnost lepších brzd a umístění výfuků vysvětluje tabulka RCV tribute.
    Hlasováno: 18x
  18. Další kousek vypadá hodně rychle. Aerodynamická kapotka a absence světel dokazuje okruhový apetit motorky a nechybí ani populární křidélka.
    Hlasováno: 9x
  19. Jestli hledáte motorku, která bude opravdu dobře svítit, obraťte se na dealerství Hondy ve Valencii, kde vám na motorku namontují pořádný přídavný reflektor. Záď motorky s výfukem a celkový styl dává připomenout Yamahu XSR700 XTribute.
    Hlasováno: 6x
  20. Na první pohled nic extrémního, ale podívejte se dozadu. Nacpat na CB jednoramennou kyvku určitě stálo několik probdělých nocí, ale výsledek rozhodně stojí za to!
    Hlasováno: 42x
  21. Retro klasiku se pokusili vytvořit z Cébéčka ve Stilmotu. Chromové díly, lakování, ještě kousek a spíš než "Fourku" by motorka připomněla Hondu Monkey.
    Hlasováno: 13x
  22. Co nejvíc se přiblížit k rčení, že k zábavě stačí motor, kola a řídítka se chtěli dostat v Moto Sabadell. Nic jiného tu totiž skoro nenajdete. Vlastně jo, skate a třeba takovou drobnost, jako turbo na pravé straně. Tohle byla určitě divoká party.
    Hlasováno: 9x
  23. S odvahou nešetřili ani autoři posledního díla, kteří se inspirovali dakarskými závodními speciály a díky své stavbě dali vzpomenout na tragický osud Pabla „Speedyho“ Gonçalvese.
    Hlasováno: 14x

Hlasování

Dotazník se zobrazí pouze přihlášeným uživatelům. Nejste bohužel přihlášení, tuto akci můžete provést v pravém horním rohu nebo se nově registrovat.
Autor článku obdržel prémii 12 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Cifa přispěl 3 Kč
honzikdp přispěl 3 Kč
kralici79 přispěl 3 Kč
Freddy_X přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz



TOPlist