globalmoto_duben_nolan




Rebelhorn Patrol – bunda pro každé dobrodružství

Patrol je turistický textilní komplet, který splňuje očekávání většiny náročných cestovatelů. Je vyrobený z nejlepších materiálů a má spoustu promyšlených praktických řešení, která oceníte během dlouhých cest v nejvzdálenějších koutech světa. Jak to víme? Sami jsme ho otestovali při našem výletu do Himálaje!

Motocyklová bunda pro dlouhé cesty by měla být spolehlivá, pohodlná, poskytovat vysokou míru ochrany a mít spoustu kapes. Naši designéři jsou zkušení motorkáři, kteří vědí, co jiným cestovním modelům chybí, a proto bundu Patrol vytvořili tak, aby fungovala za úplně všech podmínek.
Bunda Rebelhorn Patrol sestává ze tří vrstev. Vrchní tvoří odolná 500D Cordura®, jež má kritická místa zesílena materiálem Hitena® Dobby Ballistic ještě odolnějším proti prodření. A co víc, výrobce přidal ještě prvky Superfabric®, což je materiál vytvořený se stejnou strukturou, jakou má rejnočí kůže, známá svou extrémní odolností vůči mechanickému poškození.

Dvě bundy v jedné
Teplotní komfort zajišťuje mimojiné vnitřní vložka ve formě pohodlné softshellky. Jde vlastně o vloženou druhou bundu, kterou můžete použít třeba při procházce po městě, s sebou na cesty si tak nemusíte balit další bundu do kufru. Navíc má Patrol odepínací 100% voděodolnou a větruodolnou membránu Sympatex, která vás udržuje v teple a suchu i při extrémních podmínkách. Je také plně prodyšná, efektivně absorbuje vlhkost a odvádí ji pryč.

Dobrá ventilace
Pozornost si zaslouží také četné ventilační panely vytvořené z materiálu 3D mesh, jehož unikátní konstrukce garantuje výbornou cirkulaci vzduchu. Panely jsou schované pod odnímatelnými textilními prvky, jež si můžete uschovat v zapínatelné kapse, takže při jízdě nepřekáží. Míra větrání se dá upravit praktickými magnetickými spojovacími prvky Fidlock, které se dají bez problémů ovládat i v rukavicích.
Ovšem panely to nekončí. Výkonný ventilační systém bundy Rebelhorn Patrol obsahuje ještě 10 rovnoměrně rozmístěných kanálků, které umožňují chladnému vzduchu proniknout ke každé části vašeho těla. Míru větrání upravujete podle potřeby dvoucestnými zipy.

Výjimečná ochrana
Rebelhorn Patrol má spoustu ochranných prvků včetně odolných materiálů Cordura® 500 D, HITENA® Dobby Ballistic a Superfabric®. Konstrukce je navíc zesílena dvojitým a trojitým prošíváním. Ve výbavě nechybějí chrániče zad, ramen a loktů s certifikací CE Level 2. Pasivní bezpečnost zajišťují reflexní elementy a fluorescenční prkvy, díky nimž jste vidět i za špatného počasí.

Užitečné vychytávky
Na dlouhé cestě se stanou důležitými i elementy, kterých jste si na začátku možná ani nevšimli. Spousta prvků je vyrobena ze čtyřsměrového strečového materiálu, který zajišťuje svobodu pohybu, po vyjmutí vnitřních vložek si potom můžete pásky doladit obvod rukávů boků a pasu. Manžety a límec jsou podšity měkkým neoprenem, aby vás nedřely, límec je navíc nastavitelný, takže se pod něj bez problémů vejde kukla nebo teplý nákrčník.

Charakteristickou vlastností bundy Rebelhorn Patrol je velké množství kapes, přičemž z 10 vnějších je jich pět nepromokavých. Nechybí ani praktická malá kapsa na platební kartu nebo drobné na placení mýta na dálnici. Na zádech najdete prostornou cargo kapsu, jež je odnímatelná a můžete ji nosit jako praktickou ledvinku. Zmínit musíme ještě velkou kapsu na camelbag s praktickými ramenními popruhy, aby se vám nezamotala hadice.
K bundě Rebelhorn Patrol si můžete pořídit i stejnojmenné kalhoty, jež sdílejí mnohá řešení, jako například inovativní větrání a použití velmi odolných materiálů.

O značce
Rebelhorn je značkou zrozenou z vášně pro motocykly, kvalitu a inovace, ale především z vášně pro maximální bezpečnost. Toto zaměření na dokonalost propojené s rebelským charakterem dovolilo designérům vytvořit novou kolekci ve čtyřech řadách: touring, street, classic a sport.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)




TOPlist