yamaha_demo_tour




Chuck Zito – Zákon ulice

Dnes vychází nová kniha. Chudl Zito je po Sonny Bargerovi asi nejznámější pekelný anděl, který vypraví svůj životní příběh.

Z ulic Brooklynu na scénu seriálů Oz nebo Zákon gangu. Od Pekelných andělů k osobnímu strážci slavných. Odhalující autobiografie jednoho Američana.
Chucka Zito předchází reputace jednoho z nejtvrdších, nesmlouvavých mužů, kteří kdy seděli v sedle Harleye. Nyní nám Zito svými vlastními slovy vypráví svůj životní příběh plný událostí, které jsou zároveň děsivé i k popukání, násilné a pravdivé.
Vyrůstal na tvrdých ulicích Brooklynu a Bronxu, kde bitky byly způsobem života, aby se stal prezidentem pobočky Pekelných andělů v New Yorku a dostal se až do divokého a bláznivého světa ochrany těch nejznámějších celebrit. Zito se může zdát být novodobým psancem, posledním z vymírajícího druhu mužů. Během svých bouřlivých dní byl znám pro svůj neochvějný smysl pro spravedlnost, pro to, co je skutečně správné a co je skutečně špatné. A tak se Zito postavil i své největší výzvě, když odmítl spolupracovat na federálním vyšetřování svých bratrů, Pekelných andělů, a ztratil při tom to, čeho si cenil ze všeho nejvíce - svojí svobodu.
Je až s podivem, jak se přes tuto zkušenost přenesl a to, jak si svojí tvrdou prací a úsilím zajistil jedinečný druh popularity, svědčí o jeho odvaze, ctižádosti a jeho nezdolném srdci. A toto svědectví je nyní neochvějně zaznamenáno v Zákonu ulice.
Objednávejte na www.bodyartbook.cz

Ke každé knize Chuck Zito – Zákon ulice získáte odznak Born to ride ZDARMA!
(platí do rozebrání, ale odznaků je dost a dost)

Pět věcí, které byste měli vědět o Chuckovi Zito ze seriálu Zákon gangu (Sons of Anarchy)

Chuck Zito může svojí velikostí působit hrozivě, ale tento bývalý osobní strážce hvězd, ze kterého se stal televizní herec je velmi příjemným člověkem.

Chuck za námi dnes ráno přišel do studia, aby nám řekl o svém účinkování v nejnovějším pokračování televizního seriálu z produkce FX Zákon gangu. Představí se v této sérii jako motorkář z New York City jménem „Frankie Diamonds.“

Z vězení k ochraňování hvězd až k tomu, že se sám stává hvězdou. Chuck má nekonečné množství příběhů ze své spolupráce s lidmi, kteří hýbou Hollywoodem. Dozvěděli jsme se něco o jeho minulosti a byli jsme unesení některými příběhy, o které se s námi podělil. Tady je jenom pár faktů, které jsme se o něm dnes dozvěděli.
Pět faktů, které jsme zjistili o Chuckovi Zito:

  1. Chuck byl kdysi prezidentem New York City pobočky nechvalně proslulého motorkářského klubu Pekelní andělé
  2. Byl osobním strážcem hvězd. Nejprve byl najat, aby chránil Lizu Minnelli, brzy se o něm začalo mluvit a začal pracovat pro hvězdy jako Sean Penn, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Cher a Charlie Sheen.
  3. Chuck zažaloval FX za to, že bez jeho svolení použili jeho nápad na natočení motocyklového seriálu. Když došlo k vyrovnání, byl pozván, aby se stal součástí seriálu. „Když je nemůžeš porazit, přidej se k nim. A tak jsem se přidal,“ říká.
  4. Liza Minnelli ho pozvala do svého luxusního apartmá v 12. patře, kde byly hvězdy jako Lucille Ball, James Mason, Diana Ross, Al Pacino a dokonce Liberace, se kterým si porovnával prsteny.
  5. Každé úterý chodí Chuck do Rainbow Room na Sunsetu, aby se na velké obrazovce díval s fanoušky na Zákon Gangu. Takže pokud chcete potkat Chucka osobně, vydejte se do Rainbow Room, kde můžete dnes v deset večer sledovat novou epizodu.

Bonusový fakt: V seriálu Zákon gangu používá svojí vlastní garderobu, včetně vlastních bot, šperků, oblečení a tý skvělý bundy: Nyní si můžete přečíst jeho příběh v knize Zákon ulice.

Jinými slovy, „Frankie Diamonds je Chuck Zito.“

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)




TOPlist