ktm_unor




Supermoto 8/2007

Představení srpnového čísla časopisu Supermoto.

Absolutní superlativy

Ducati je kompaktnější, krásnější a sexy. KTM je vyváženější, výkonnější, mnohostrannější. Na okruhu i na silnici. Dochází k vzájemné výzvě mezi superlativními supermotardy. Čeká nás velmi zábavná, jiskrná, neobyčejnými zážitky nabitá hra. Více se dozvíte v časopisu Supermoto 8/2007, který je právě v prodeji...


Válka světů II.

V tomto čísle přinášíme druhou část srovnávacího testu litrových superbiků, který uskutečnila redakce italského časopisu Motociclismo na charismatickém australském okruhu Phillip Island nedaleko Melbourne.


Návrat do mládí

Projíždím vesnicí a hltám pohledy dědů a otců, kteří zírají na zdánlivě známého Pionýra, u něhož však rychlost ani zvuk neodpovídá tomu, na co jsou zvyklí. V zrcátku ještě chvíli sleduji, jak se dohadují, co to vlastně bylo, co jim navodilo tu dokonalou iluzi mládí. Ano, Pionýr je zpět.


Honda CB600F Hornet

Jedna z nejoblíbenějších stálic Hondy spatřila světlo světa už v roce 1998. První větší modernizací prošla v roce 2003, další pak o dva roky později. Letos byl představen úplně nový model. Hornet tu bude s námi i nadále.


Z dalších článků vybíráme:













Titulka časopisu Supermoto 8/2007


V prodeji od 12.7.2007


Cena:


  • 69 Kč (103,- Sk)
  • Předplatné:


  • roční: 662,- Kč
  • objednávka na emailu: predplatne@springermedia.cz
  • objednávka na webu
  • Více informací: www.super-moto.cz
    Jak se Vám líbil tento článek?
    Hodnocení (0x):



    TOPlist