globalmoto_kveten




Supermoto 6/2007

Představení červnového čísla časopisu Supermoto.


Podruhé do stejné řeky?


Říká se, že všechno už tu jednou bylo, že běh světa letí ve velkých spirálách. I hypersportovní čtyřválce, jejichž život začínal nad polovinou otáčkového spektra, stejně jako umírnění všeumělové jako příklad lineárního výkonu ve sportovním kabátku. Tentokrát máme možnost tyto dva světy postavit vedle sebe a porovnat, co nám za naše peníze nabízejí.


Návštěva z planety hojnosti


Současné musclebiky jsou ze světa nadbytku. Za peníze, které vám nestačí ani na nákup supersportovní šestistovky, plýtvají objemem a jejich motory přetékají silou a newtonmetry. Ostré výrazy tváře ale neprozradí vše. Co se dá asi čekat při letu na dělové kouli?


3637 kubíků emocí


Vloni jsem se v testu Intruderu 1800 zmiňoval i o jeho japonských konkurentech. O Hondě VTX1800 a Kawasaki VN 2000. Bylo to v době, kdy se příchod třetího rivala, Yamahy XV 1 900, teprve čekal. Dostali jsme se k němu až letos. Hned po výstavě jsme s devatenáctistovkou absolvovali několik stovek kilometrů…


Křivka blues


Návraty jsou v módě a zatímco dospělé Jawě se comeback klasiky nepodařil, znovuzrození malého Pionýra má mnohem více sympatií. S původní Jawou 555 postavenou konstruktérem Křivkou má ovšem společné jen jméno a základní linie. Z dalších článků vybíráme:
















Titulka časopisu Supermoto 5/2007


V prodeji od 10.5.2007


Cena:


  • 69 Kč (103,- Sk)
  • Předplatné:


  • roční: 662,- Kč
  • objednávka na emailu: predplatne@springermedia.cz
  • objednávka na webu
  • Více informací: www.super-moto.cz
    Jak se Vám líbil tento článek?
    Hodnocení (0x):



    TOPlist