yamaha_demo_tour




Supermoto 4/2007

Představení dubnového čísla časopisu Supermoto.

Joy of Riding

Před dvěma lety oslavila GSX-R dvacetiny. Za léta vývoje se stala synonymem výkonu, rychlosti a jedinečných technických řešení. Výjimkou není ani letošní novinka představená poprvé loni v říjnu na kolínském veletrhu. Bližší seznámení se strojem prestižní litrové kategorie nabídl novinářský test na okruhu Philip Island u Melbourne. Více se dozvíte v novém čísle časopisu Supermoto 4/2007, který je právě v prodeji.


Cesta na vrchol


Nejzajímavější událostí světa cestovních linerů bude bezpochyby příchod nové Kawasaki 1400 GTR, jejíž premiéra se odehrála v podzimním Kolíně nad Rýnem, ale na prodejny dorazí první stroje až v letošním srpnu. Současně s českým představením na jarní výstavě Motocykl 2007 si prohlédněme tu úžasnou přehlídku nových nápadů, které tuhle „kawu“ pasují na korunního prince kategorie.

Sólo pro zlatou

Honda má nového Horneta. Pod jednoduchou zprávou čeká záplava plavě zlatých šestistovek na jihu Portugalska, díky níž vám předkládáme tenhle testík nové CB600F. Střih a jméno zůstaly, všechno ostatní je ale nové. Tak, aby Hornet se svým zlatavě hmyzím jménem nemusel být na chvostě!


Varadero v cíli

Tím cílem byla stanovena hranice dlouhodobého testu 100 000 km za 3 roky. Navíc se jí podařilo dosáhnout v rekordním čase 27 měsíců a 27 dní. Test opět prokázal výdrž a kvalitu výrobků značky Honda. Z dalších článků vybíráme:


















Titulka časopisu Supermoto 4/2007


V prodeji od 6.3.2007


Cena:


  • 69 Kč (103,- Sk)
  • Předplatné:


  • roční: 662,- Kč
  • objednávka na emailu: predplatne@springermedia.cz
  • objednávka na webu
  • Více informací: www.super-moto.cz

    Informace o redaktorovi

    Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

    Jak se Vám líbil tento článek?
    Hodnocení (0x):



    TOPlist