yamaha_demo_tour




Motohouse Katalog motocyklů a čtyřkolek 2023

Vítejte, milí motorkáři, již po pětadvacáté se potkáváme nad stránkami našeho Motohouse Katalogu motocyklů určených pro tuzemský trh, tentokráte pro nadcházející sezonu 2023.

  • 25. ročník
  • 377 modelů
  • 260 stran
  • celkem 87 novinek

Nadešel čas snění a vybírání té vaší další. Nebo té, která by jednou třeba mohla být v garáži. Ať tak, či onak, pevně věříme, že vám katalog Motohouse bude dobrým průvodcem světem motorek. Jeho rozmanitost se rok od roku rozrůstá, stejně tak jako náš katalog.

I letos v něm najdete několik desítek novinek, které určují nové trendy. Kam to celé směřuje? Čím dál více nám začíná hrát důležitou roli Čína. Už to nejsou ty nevzhledné maloobjemové naháče a čopry. Většina tamních výrobců koupila od evropských značek licence na větší motory a pustila se do tolik oblíbených kategorií naháčů a cestovních endur. V těch začíná být čím dál víc nabito. Celý svět najednou nastavil svoji pozornost na střední objemy.

Kde byla před pár lety největší bitka mezi motory nad litr, dnes jsou to sedmi a osmistovky. Však se sami podívejte na nového Transalpa, V-Stroma, Horneta a další novinky. Samozřejmě se ale tlačenice koná i v těch nejvýkonnějších sportovních a nahatých motorkách. Mít dnes výkon nad 200 koní je pomalu povinnost.

Na druhé straně spektra je pak ale víc a víc jednoduchých retromotorek. Zaplaťpánbůh, žijeme v době, kdy si máme z čeho vybírat. Přejeme vám, aby to byl co nejpříjemnější a nejzábavnější proces, a pokud vám nějaká ta nová dvoukolová láska skončí doma v garáži, ať si spolu užijete mnoho parádních kilometrů.

KATEGORIE:
SPORTOVNÍ / HERITAGE / NAHÁČE /
CESTOVNÍ ENDURO / MOTOKROS & SUPERMOTO /
CESTOVNÍ / HARD & HEAVY / ČTYŘKOLKY

Motohouse katalog
motocyklů a čtyřkolek 2023

V prodeji od soboty 17. prosince 2022
Cena 199 Kč
…nově lze katalog objednat i samostatně poštou na: www.send.cz
SK verze v distribuci od začátku ledna 2023. SK předplatitelé dostanou katalog ještě letos!

DIGITÁLNÍ VERZE:
ALZA MEDIA:
https://www.alza.cz/media/motohouse-katalog-2023-d7580023.htm?o=1
DIGIPORT:
https://www.digiport.cz/vydani/floowie/778-motohouse-katalog-motocyku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist