yamaha_demo_tour




Motohouse 9/2006

Prázdniny utekly jako voda a nejčtenější český moto-časák se na nás řítí svým dalším vydáním. O co půjde tentokrát? Hodně se testovalo, takže čekejte hlavně motorky, motorky, motorky… a pořádně na 132 stranách!

Testy


Yamaha R1
Je žlutá a je rychlá. Je pohodlná, ale určitě ne ospalá. To všechno se dozvíte z testu, který je díky českému zastoupení značky Yamaha opepřen ještě o unikátní zážitek pana šéfredaktora, o závod R1 cupu, který si na vlastní kůži dopřál.


Suzuki GSR600
Očekávání se může proměnit buďto v nadšení nebo v úplný propadák. A nový člen rodinky nejmenších šestistovkových naháčů byl opravdu horečně očekáván. Jak tedy nakonec dopadlo setkání redakce s naháčem vybaveným motorem z profláknutého GSX-Ra se dozvíte právě teď.


Honda CBR 125
Nejen dospělými jezdci se plní naše řady. I mladší kluci mají touhu „tahat“, a tak je zapotřebí předat test, který by mohl právě tyhle borce zajímat. Malá Honda je pak skutečnou motorkou „na zkušenou“ a proto jsme k ní i tak přistupovali.


Yamaha MT01
Jestliže je v časáku malá motorka, tak tam taky musí být pořádný BigBike. Vyváženost musí být! Velká Yamaha dává svým jezdcům velkou porci síly a proto se o ní tolik hovoří. Její design někoho usadí do kolen, druhý nad tím jen mávne rukou. Proto si předčtěte, jak se k tomu nakonec vyjádří i MH testman Víťa, třeba vás budou jeho názory zajímat. BMW F 800 S
A taky jedna raritka. Německý výrobce se rozhodl vyrazit na pole neorané a dal při přípravě nového modelu přednost řadovému dvouválu. Super. Změna je vždy vítána. Jenomže jak se bude ta motorka na silnici opravdu chovat? Bude to silně nandávat i klasickému boxeru? hmmm… To je dilema….


Enduro škola II.
Jízda v obtížnějším terénu už není taková sranda, jako byly kousky, které jsme se pokusili v prvním díle tohoto seriálu. Kdo tedy patří do rodinky „bahňáků“, ten se může připravit na start. S naší příručkou v ruce budete všecko zvládat s daleko větší bravurou.

Anglický srovnávací test
Zelená japonská značka má na střely s nízkou dráhou letu snad patent. ZX-10R, ZX-12R a ZZR1400 paří mezi nejrychlejší motorky planety a bude zajímavé si to srovnat. Co myslíte - která z nich nejlíp pohltí hrboly, bude nejrychlejší na dálnici nebo dokáže v pohodě přelítnout ostatní na závodní trati? Čtěte, občas to maj ty Angláni docela zajímavě prokoumaný.


Profil Daniel Pedrosa
Maličký španělský pilot bere vítr z plachet všem svým kritikům. Nikdo mu nevěřil, že by na zvířecky silné motorce mohl kdy něco dokázat, a ejhle, ono už je to tady. První i druhé vítězství v MotoGP na sebe nedalo dlouho čekat a teď si prohodíme pár slov o tom, jak to udělat, aby časem přišel i ten titul mistra světa. Dani na to má!


Co před Brnem
Bude velký závod! Vlastně to bude ten úplně největší závod! Do Brna se chystá celá gípíčková elita a naše redakce se zaměří na to, co by mohlo mít rozhodující vliv a co by mohlo rozhodnout. A aby se vám to lépe četlo, celý materiál dostal hezký, abecední pořádek.


SBK Brno
Autorská reportáž chlapců z WSBK bude docela dost o děvčatech. Jenomže čekali byste něco jiného? „Jde hlavně o fotky,“ zněla naše záměra na redakční radě, takže jsme do toho šli po hlavě. Dali jsme do toho co nejvíc a výsledek můžete posoudit sami.

Listárna a Girlhouse
Pěknou, přepěknou slečnu jsme měli tentokrát na focení, a to si představte tu nádheru, že ona se přihlásila úplně sama. Super. Proto se toto číslo stává i jedním z nejhezčích, protože se můžete těšit na Moniku v těch nejroztomilejších polohách. A taky na Lindu a Hildu (na ty nemůžeme zapomenout), ty zase připravily pro holky Girlhouse a je z toho opravdovská holčičí drbárna – jenomže tak to asi má bejt, takže se jim do toho nebudeme raději vměšovat


Titulka časopisu Motohouse 9/2006


V prodeji od: 18.8.2006


Cena:


  • 68,- Kč (113,- Sk)
  • Předplatné:


  • pololetní předplatné: 280,- Kč
  • roční předplatné: 560,- Kč
  • Předplatné: www.send.cz
    Více informací: www.motohouse.cz

    Informace o redaktorovi

    Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

    Jak se Vám líbil tento článek?
    Hodnocení (0x):



    TOPlist