yamaha_demo_tour




Motohouse 5/2007

Tak jsme udělali jeden pořádnej průšvih! Od minule jsme měli pět týdnů čas připravovat nový číslo Motohousu a mačkali jsme ty písmena tak ukrutně, že jsme nečekaně přeťápli i náš obvyklý rozsah... Bude tedy 116 stránek, místo normální stovky, ale to vám snad nebude vadit. Pojďte se teď, pokud máte chuť, podívat, co jsme na vás upekli tentokrát...



TEST: KTM 690
Malá, hbitá, oranžová, jednoválcová, pohodlná, levná, zábavná, evropská, silná, hravá, poslušná, líbivá a hlavně hodně moc očekávaná motorka. Takový měl být tenhle kousek s kachním zobanem a my se ptáme za vás: „Dá nám úplně všechno, co nám slíbila?“
TEST: BMW K 1200 S
Vítězslav, náš milovník všeho nepředvídatelného, vzal velkou čmeláčí motorku od BMW na letiště a na silnici, opruboval ji a pak to celé popsal. Jenom nikomu nejde do hlavy, proč to nazval „Jako baron Prášil“? MH EXCLUSIVE: Dunlop testy
Článek určený těm, kteří si chtějí na motorku nazout nový boty. Jeli jsme zkusit ty od Dunlopu a byli jsme moc spokojený.
PŘEDSTAVENÍ: Suzuki Bandit 1250
Velká nahatá Suzuki má novou následovnici. Motorka, která má v Česku obrovskou oblibu, se dočkala nového motoru a spousty dalších vychytávek. Bude právě tohle ten důvod, který zdvihne novou vlnu zájmu?
TECHNIKA 2007:
Všechno, co je nové a zajímavé na letošních motorkách. Technická řešení, vychytávky aneb Nikdy nic nebylo tak dobrý, aby to nešlo ještě vylepšovat!


MINIBIKE:
Čínský plagiát, anebo minimotorčička od českého výrobce? Odpověď sice vypadá na první pohled jasně, ale my se přeci jen rozhodli ptát ještě na něco víc... MH: EXCLUSIVE: Na trať se nemusíš bát
Dali jsme na náš web anketu, kolik z vás by se někdy chtělo povozit na okruhu, ale má strach... Výsledek byl 40% – což je podle nás hrozně moc. A tak jsme se rozhodli vás trochu povzbudit a ukázat vám, že to vážně není žádná věda! PRVNÍ KILOMETRY: Yamaha R1
Jen krátké, velice krátké seznámení s touhle krásnou novou motorkou. Příště už dáme mnohem víc, to slibujeme! ANGLICKÝ TEST: Levné motorky do každého počasí
Testmani si s XT660R, KLE500, Pegasem a anglickým domácím borcem CCM na sněhu vyzkoušeli všechno možné i nemožné. Motorky téhle cenové hladiny zvládnou strašně moc a naši ostrovní kolegové byli neuvěřitelně nadšení. SKÚTRIÁDA:
Každý rok v létě vám doporučujeme ty nejzajímavější a nejhezčí skútříky pro cestování na letních silnicích. Nebudeme tuhle tradici měnit a dáme vám několik rad, které by měly dopomoci k většímu bezpečí. OJETINA:
Honda Hornet 900 – nezničitelný soukmenovec, výborné svezení a skoro nulový servis. Motorka pro ty, kteří se nechtějí vystavovat a zajímá je praktická stránka věci. SPORT:
MotoGP, rozhovor s Jakubem Smržem, Superbiky, amatérské motokrosové závody a naše účast na těchhle akcích. Minulý měsíc už začal být na sportovní zážitky docela štědrý, tak proč se o ně nepodělit :o) LISTÁRNA:
Jako vždycky čtenářské dotazy a „Rádio Blatník“. Navíc ovšem poprvé uveřejněný článek od našich čtenářů (test MZ150) + vaše domácí buchtičky. GIRLHOUSE:
Tentokráte tu najdete rozhovor s nejrychlejší Češkou Markétou Janákovou + samozřejmě všechny obvyklý rubriky, abyste se vůbec v ničem necítili ošizeni.

Titulka časopisu Motohouse 5/2007


V prodeji od: 20.4.2007


Cena:


  • 68,- Kč (113,- Sk)
  • Předplatné:


  • pololetní předplatné: 280,- Kč
  • roční předplatné: 560,- Kč (56 Kč za časopis!!! + dárek)
  • Předplatné: www.send.cz
    Více informací: www.motohouse.cz

    Informace o redaktorovi

    Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

    Jak se Vám líbil tento článek?
    Hodnocení (0x):



    TOPlist