globalmoto_duben_nolan




Motocykl 11/2016

Univerzalita se dneska cení, dokazuje to i titulková Yamaha Tracer 700, kterou jsme pořádně prověřili. Je vážně o 60 000 Kč lepší než MT-07? Nebo se vyplatí rovnou pořídit 40 let starou Africu Twin či BMW GS? Čtěte v Motocyklu 11/2016!

Tím ale výčet jednostopých zážitků z listopadového čísla ani zdaleka nekončí. Svezeme vás na nabroušené Aprilii Tuono Factory, společně se podíváme pod sukni hříšně krásné a drahé Ducati Panigale Anniversario nebo si zabubláme na sportovně laděném H-D Roadster, a když už budeme u toho, poptáme se šéfa značky, jak se mu líbilo v Praze.

Britské expediční náčiní CCM GP450 zakusí milovický terén, výletní trasu na Lipno zase dvojice cestovních korábů Yamaha FJR1300AE a BMW R 1200 RT. A o násobně delší cestě pohovoříme s Pavlem Suchým, který se s Jawou chystá zdolat Austrálii.

Nezapomeneme zmapovat životní příběh mladičkého mistra MXGP, Slovince Tima Gajsera, na youngtimerech zajet do Mexika, potrénovat na trialce, vyzkoušet Sherca modelového ročníku 2017 nebo si posvítit na jednu zajímavou přestavbu Simsonu S51. To a mnoho dalšího nabízí nový MOTOCYKL. Věříme, že vás informuje a pobaví zároveň!

MOTOCYKL 11/2016 vychází ve středu 5. října

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist