Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Ještě jednou díky za ohlas
Aziz: I za pár dní se dá projet slušná porce km v Alpách. Záleží jen na tobě Jestli máš chuť a čas, koukni na předchozí cestopis, kde jsme projeli část Rakousko-Italského pomezí: //www.motorkar...uji-super-32742.html
Díkes za inspiračku První červencový týden v roce 2017 se chystám na výjezd a Italsko - Rakousko - Švýcarské pomezí se zdá byt ideální na těch pár usmlouvaných dní co mi bytná povolí výlet je téměř jistota že pár tras ve Švajcu od tebe sprostě obšlehnu...
Přeji spoustu dalších povolených opušťáků
Raklu: Letos je v plánu Francie, další můj sen Účastníky nepřibíráme, naopak jednoho necháme doma a pojedem ve dvou. Máme nabitej plán
(Švýcarsko)
Grand Canyon du Verdon
(Znovu Švajc)
Malojapass
Díky všem za pozitivní komentáře, moc mě to těší
Pokud máš chuť, koukni na můj první střihačskej počin: //www.motorkari.cz/video/?v=69607 ; nebo zde: https://www.youtube.com/watch?v=r6ZX0o8Jopo
Finč: Ahoj, tak se omlouvám za desinformaci - věž stojí tam, kde stála (byť kostel jako takový je zbouraný). Od minulé návštěvy jsem žil v přesvědčení, že ta vesnice byla jinde a věž rozebrali a přenesli sem jako symbolický památník, ale asi je to blbost - teď jsem něco o tom zkoušel dohledat a nic takového se nikde nepíše. Tak to asi byl nějaký informační zkrat vycházející z fotek věže stojící uprostřed ničeho na úplně rovném dně, ale oni prostě ten kostel zlikvidovali do posledního šutru
Moc pěkný . Zhruba 95% cest mám projetých a Sustenpass je jedno z nejkrásnějších míst. Rád jsem si připoměl dovolené na FJR na švýcarských cestách. Někdy tam vyrazím znovu. Díky za pěkné foto.
OndraF: Ondo, jak myslíš přenesená? Co já jsem se po tom pídil, tak věž stojí tam, kde stával kostel. Celou vesnici zbourali a nechali pouze symbolicky věž, kterou pravidelně opravují po odpuštění přehrady. Dík za info
S fotkama máš pravdu, ale mně je každý fotky líto
Autor má svůj styl, který nemusí každému tak úplně sedět, půlka fotek by šla "bez ztráty kytičky" vyházet, ale i tak je to u mě za 1, protože jako celek je to "o něčem" a se spoustou informací pro případné následovníky - a to se počítá
PS: mimochodem "zatopený kostel" na Lago di Resia není žádný zatopený kostel, ale jen přenesená věž jako symbolické připomenutí vesnice, která je doopravdy v jezeře zatopená, ale celá.
Díky za zábavně popsaný zážitky. Cestopis i fotky se mi líbily moc. Taky kvituju s povděkem gps souřadnice pro případný následovníky. Jen tak dál a kolama dolů
Tančouz to muzeum veteše je dole než přijedeš pod Stelvio myslím Prato se ta prdel jmenuje jestli se nepletu jestli si tedy myslel tu veteš a ty sochy apod. okolo toho domu co tam má totemy .
Pěknej výlet a pěkný fotky . Chci se zeptat, kde že je to muzeum s tou veteší . Plánujeme letos Itálii a tohle nevypadá špatně . Popřípadě ti dám pak vědět, jestli tam ještě bylo to děvče
Si jednička
Super článek, perfektní shrnutí
1 reakce
Je to solidní masakr... ?? Čteš se vážně dobře.
Vyborný cestopis
poslúžil ako predloha pre moj trip
Ještě jednou díky za ohlas
Aziz: I za pár dní se dá projet slušná porce km v Alpách. Záleží jen na tobě
Díkes za inspiračku
je téměř jistota že pár tras ve Švajcu od tebe sprostě obšlehnu...
Přeji spoustu dalších povolených opušťáků
Super čtení, dík za inspiraci, taky se tam letos chystáme.
Fajn čtení ...
Col des Champs
Grand Canyon du Verdon
(Znovu Švajc)
Malojapass
Jestli to přežijem, něco zase sesmolim
Díky všem za pozitivní komentáře, moc mě to těší
Pěkný počtení
...na mě už trochu moc ježdění,ale ve vašem věku super pokoukání dávám za 1 a
Za mě super cestopis
přesně takové cestopisy rád čtu a baví mě, díky
pěkné, 2 roky nazpět podobná trasa při cestě do francie,švajc je nádhera,fotky super,ale moc,za mě
Pěkné počteníčko, dobrá inspirace. Zřejmě slušnej oddíl. Kam to bude letos? Přibíráte nějaké nové účastníky zájezdu?
Faj napsáno. A spaní na divoko mám taky rád,není nad svobodu. Díky za super článek!
Moc pěkný
Velké díky za info pánům Finč a pavelgsxrv
S fotkama máš pravdu, ale mně je každý fotky líto

Pěkně napsané
. Rád tam také jezdím a ve třech je to tak akorát. Dobře se to četlo a jako inspirace také dobrý. Alpy jsou krásný cíl.
Tančouz: Pavel má pravdu, je to na začátku vesničky Prato Stelvio
GPS:
46.610138, 10.574468
A dej vědět, co to děvče
Tančouz to muzeum veteše je dole než přijedeš pod Stelvio
myslím Prato se ta prdel jmenuje jestli se nepletu
Super vylet,jen v dost tempu.CH je super,mam radsi ty "nezname" passy bez davu lidi a stanku.Diky za tip
Pěknej výlet a pěkný fotky
. Chci se zeptat, kde že je to muzeum s tou veteší
. Plánujeme letos Itálii a tohle nevypadá špatně
. Popřípadě ti dám pak vědět, jestli tam ještě bylo to děvče
Za mě dobrý
. Móóc hezky jste ty Alpy vykuchali. Příště asi můžete jet někam k Eskymákům, když už jste se tak otužili v těch studených jezerech.