Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Krásný cestopis. Včera jsem se vrátil z Rumunska. Sice autem, ale na motorce snad příští rok. Je to úžasná země. Projeli jsme i Transfagaraš a Transalpinu. Druhá jmenovaná se mi líbila z řidičského i dovolenkového pohledu mnohem víc. Shrnul bych to asi takhle: Pokud chcete udělat dojem na lidi, jeďte na Transfagaraš, pokud chcete dokonalou řidičskou radost, jeďte na Transalpinu.
Parádně napsaný cestopis, takový humor mám rád
Smekám před vámi oběma klobouček, že jste se toho nebáli a ukázali všem, že jde dát Rumunsko i na skůtru
Až si říkám jestli ty náhodou nejsi fanda spisovatele F. Kotlety podle stylu psaní
Jen tak dál a těším se na další tvůj cestopis
P.S. tvoje předchozí cestopisy jsem doslova vdechl na jeden zátah a smíchy brečím ještě teď
Co místopisné jméno, to můj poskok na židli a komentář - kua, proč jeli zrovna tam tudy, když mohli jet...
... no, nemoc z povolání. Rumunsko jsem jezdil skoro týden co týden zhruba sedm let.
Ještě aspoň pět, šest takových výletů a budete mít Rumunsko trochu projeté. A kdybyste se už extra nudili, můžete zkusit stejné místo, jako já se synem a švárou.
To bylo za opravdu všechny prachy! https://www.motorkar...dle-jawy.-42577.html
Ahoj, hezky napsanej cestopis. Hned jak jsem začal číst a viděl v jakém termínu jste tam byli, tak mě napadlo jestli to nejsou ti dva na skůtrech jak jsme potkali v penzionu a ejhle! Tys to potvrdil.. Zdravíme z Neratovic.
Parádně napsaný cestopis, takový humor mám rád
Jen tak dál a těším se na další tvůj cestopis
super
Veru vtipne pocteni
Vespa je na cesty nejlepší - také tak jezdím .. děkuji za hezký cestopis a inspiraci a někde na srazu na viděnou. Very Yellow!
Chlape ten Tvůj dar slova je přímo parádní, číst cestopis je lahoda a kolosální radost.
Jen tak dál
Migům Zdar!
1 reakce
To bylo za opravdu všechny prachy!
Zdravíme z Neratovic.
1 reakce
Krásné počtení/ mám také Vespu
Prima výlet. A super napsaný. Bomba !