reline_unor

Kterak Gene Trânslâmgrâmrâšân zdolal

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Komentáře
Rockhopper (1) napsal 15.07.2024 v 10:51

Krásný cestopis. Včera jsem se vrátil z Rumunska. Sice autem, ale na motorce snad příští rok. Je to úžasná země. Projeli jsme i Transfagaraš a Transalpinu. Druhá jmenovaná se mi líbila z řidičského i dovolenkového pohledu mnohem víc. Shrnul bych to asi takhle: Pokud chcete udělat dojem na lidi, jeďte na Transfagaraš, pokud chcete dokonalou řidičskou radost, jeďte na Transalpinu.

Mates0256 (2) napsal 21.06.2024 v 16:24

Parádně napsaný cestopis, takový humor mám rád
Smekám před vámi oběma klobouček, že jste se toho nebáli a ukázali všem, že jde dát Rumunsko i na skůtru
Až si říkám jestli ty náhodou nejsi fanda spisovatele F. Kotlety podle stylu psaní
Jen tak dál a těším se na další tvůj cestopis
P.S. tvoje předchozí cestopisy jsem doslova vdechl na jeden zátah a smíchy brečím ještě teď

NORMAN77 (0) napsal 16.06.2024 v 20:08

super

Pepa95 (3) napsal 14.06.2024 v 10:05

Veru vtipne pocteni

Pes69 (34) napsal 13.06.2024 v 23:40

Vespa je na cesty nejlepší - také tak jezdím .. děkuji za hezký cestopis a inspiraci a někde na srazu na viděnou. Very Yellow!

spike-cz (144) napsal 11.06.2024 v 09:18

Chlape ten Tvůj dar slova je přímo parádní, číst cestopis je lahoda a kolosální radost.
Jen tak dál
Migům Zdar!

Targus (466) napsal 11.06.2024 v 00:22

Co místopisné jméno, to můj poskok na židli a komentář - kua, proč jeli zrovna tam tudy, když mohli jet...

... no, nemoc z povolání. Rumunsko jsem jezdil skoro týden co týden zhruba sedm let.

Ještě aspoň pět, šest takových výletů a budete mít Rumunsko trochu projeté. A kdybyste se už extra nudili, můžete zkusit stejné místo, jako já se synem a švárou.
To bylo za opravdu všechny prachy!

hondaxs (0) napsal 10.06.2024 v 20:56

Ahoj, hezky napsanej cestopis. Hned jak jsem začal číst a viděl v jakém termínu jste tam byli, tak mě napadlo jestli to nejsou ti dva na skůtrech jak jsme potkali v penzionu a ejhle! Tys to potvrdil.. Zdravíme z Neratovic.

Gulf (29) napsal 10.06.2024 v 19:27

Krásné počtení/ mám také Vespu

DadaWhite (0) napsal 10.06.2024 v 18:07

Prima výlet. A super napsaný. Bomba !