reline_unor

Großglockner a Stelvio na 4 dny

Po skvělé snídani jsem naložil prádné lahve od vína koupeného včera ve Sparu do tankvaku, zkoukli jsme meteoradar Rakouska a zjistili jsme, že se předpověď vyplnila přesně, náš přesun víc na sever do Rakouska vyšel přesně a my se po pár kilometrech dostali z deště ven. Já nemám pinlock, kluci jo, mlží se mi všechno, nevěřím si na mokru a  byl jsem fakt rád, že jsme se včera přesunuli. I tak doprava v neděli nebyla nic moc. Vyjeli jsme směr Landeck a právě od něj směrem západně platí ty hlukové předpisy max 95 dB, o kterých se mezi motorkáři tak mluví. I když jsem platil pokutu, policie nechtěla vidět ani techničák, jen řidičák, výfuk je nezajímal. Platí tedy jen pro tuto západní část Rakouska u hranic se Švýcarskem.Pokračovali jsme přes Fernpaß, kde se porouchala dodávka a způsobila kolonu asi 20 km, kterou jsem méně statečně než Jirka s bratrem předjížděl. Pokračovali jsme na Garmisch-Partenkirchen, kde proběhla zastávka na ex olympijské vesnici a Jirka nás dovedl na 90 m můstek

Pokračovali jsme směr Walchensee a Kochelsee, což je milá pomalejší cesta kolem jezer no a potom už nudná cesta přes Mnichov, kde mají měřené 30km/h omezené úseky v centru města, nechápu. Po dálnici směr Deggendorf a odbočka na Strážné, kde se po státovkách dá Waze sundat i o půl hodiny. Hotel Modrava se Saunou byla naše konečná stanice pro neděli. Ubytování pro tři ve velkém pokojia k tomu soukromá sauna na hodinu vyšlo na 2550,- Kč. Ale Jirka si dal kachní směs, my cmundu a pár piv k tomu, trošku to skočilo. Směrem od Strážného byla silnice zavřená a protože sem občas zajedu po práci na výlet, bojím se tady štěrku a srnek, proto jsem přijel zase poslední. Dnes najeto 509 km

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (20x):